Gestul incredibil al unui fotbalist


-->
Alexandru Pop, în vârstă de 30 de ani, a manifestat sprijinul său pentru clubul Dinamo și pentru mișcarea Doar Dinamo București (DDB), în timpul meciului FCSB – Dinamo, scor 2-1, pe care l-a urmărit din rândurile fanilor echipei rivale.

Chiar dacă nu a făcut parte din lotul lui Dinamo pentru acest meci contra FCSB, Alexandru Pop, fotbalistul dinamovist, a demonstrat loialitatea sa față de club și față de DDB, în tribunele Stadionului Național Arcul de Triumf.

FCSB a dominat jocul în această seară de sâmbătă, dar a reușit să învingă la limită formația Dinamo, care în ultimele minute a sperat la un rezultat de egalitate.

Meciul a fost găzduit de unul dintre cele mai mici stadioane unde au loc partide din Superliga în acest sezon, deoarece oficialii echipei Steaua s-au opus revenirii echipei lui Gigi Becali pe arena din Bd. Ghencea. Din cauza numărului redus de bilete disponibile, conducerea FCSB a ales să vândă tichetele doar în format fizic, pentru a se asigura că tribunele nu vor fi ocupate de suporteri ai echipei rivale, cunoscuți sub numele de „câini”.

Însă, aceste condiții nu l-au descurajat pe atacantul echipei Dinamo, Alexandru Pop, să se așeze în tribunele de pe „Arcul de Triumf” alături de fani ai echipei rivale. Chiar dacă nu a fost inclus în lotul pentru acest meci de către antrenorul Ovidiu Burcă, fotbalistul nu a ezitat să poarte un tricou cu logo-ul Doar Dinamo București (DDB), semnalând astfel că rămâne în continuare alături de culorile roșu și alb ale echipei sale.

Comunicat DDB Italia

RESPECT, ALEX POP!
Băiatul a stat în tribună, cu tricoul DDB, în mijlocul suporterilor rivali. Știm cu toți povestea din spatele acelui mesaj de pe tricoul lui Alex. Cu atât mai admirabil este curajul lui. Mai ales că era însoțit și de prietena lui.
Te iubim, Câine și suntem convinși că vei reveni în teren și vei rupe iar plasa adversarelor!

Citește și:

Viktor Orban, discurs la Tabăra de vară de la Tușnad: „Europa e ca un campion de box în vârstă”

Previous Cine va semna azi cu Dinamo
Next Planuri mari la Academia Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *