Gest superb pentru Mircea Lucescu și ofertă de ultimă oră pentru postul de conducător


-->

Dinamoviștii care sunt în spatele Program DDB au reușit ceea ce nimeni nu credea că se poate într-un timp atât de scurt. Au redus datoriile clubului de la 1,2 milioane de euro la 110.000 de euro, dar au pus DDB și pe harta fotbalului european din nou. Meciul de la Kiev a fost unul foarte slab din punct de vedere sportiv pentru Dinamo, dar unul glorios pentru un club care se zbate între viață și moarte printr-o reîntâlnire cu omul care i-a dat cândva strălucire. Momentul culminant a fost la dineul din această seară, în care Mircea Lucescu a primit un tablou imens cu numele celor 15.000 de fani care au pus umărul la salvarea lui Dinamo.

”ISTORIA LUI DINAMO în mâinile unui OM cât istoria lui Dinamo
Uitați-vă la privirea lui Nea Mircea în momentul în care ține în mână fanionul acestui club fanion al României.
Suntem contemporani cu Mircea Lucescu. Nu știu dacă realizăm asta. Omul care are în ochi întregul fotbal al lumii, începând din anii 70, acum vede și trăiește fotbalul în același timp cu noi.

A ridicat fotbalul din România până acolo unde nu ar fi ajuns niciodată fără el.
A făcut din acel Dinamo, de la sfârșitul anilor, 80 o forță de temut a Europei.

Și-a lăsat amprenta în fotbalul din Italia, unde este respectat de toată lumea.
În Turcia este sultan, în Ucraina a devenit țar, iar acum s-a întors cu inima către prima lui dragoste, Dinamo, pentru a ridica clubul din țărâna în care a ajuns, istovit, prădat, lipsit de vlagă și lovit de soartă.

După schimbul de fanioane de la începutul unui meci, nimeni, niciodată nu stă să se uite la ce scrie pe bucata de mătase. Este dat de căpitan celor de pe margine, fără să atragă atenția. Fanionul își trăiește momentul lui de glorie doar în secunda de protocol când cei doi căpitani își dau mâna.

Dar în seara asta a fost altceva. Mircea Lucescu s-a așezat pe bancă și a contemplat emblema clubului care l-a format și l-a dăruit aceste planete. L-a privit în toate detaliile, asemeni unui colecționar care știe ce valoare va avea peste timp, obiectul care marchează meciul dintre viață și moarte a lui Dinamo.

Poate că suntem singurii care vedem La Luce în ochii lui Il Luce. Acea strălucire care pentru noi este sinonimul luminii de la capătul unui tunel ce nu se mai termină.

Oameni buni din Kyiv, nu-l pierdeți pe Lucescu! Noi am făcut cândva greșeala asta, când ni s-a părut că antrenase prea mult la o echipă rivală. L-am fi vrut doar pentru noi, eram geloși și furioși, dar a trebuit să recunoaștem până la urmă că Nea Mircea aparține fotbalului, nu doar lui Dinamo.

Și acum suntem geloși că este acolo la voi și nu este ACASĂ. Dar întelegem până la urmă că Lucescu poate să ajute Dynamo și în același timp să salveze Dinamo.

Nu i-am dăruit doar un fanion lui Mircea Lucescu. La dineul din seara aceasta, Nea Marin Hîldan și Costel Orac i-au înmânat un tablou, în care chipul marelui ANTRENOR este înconjurat de 15.000 de nume ale suporterilor care au pus umărul la salvarea clubului.

Tu și Lucescu. Noi și EL. Pentru că Dinamo NU POATE TRECE ÎN NEFIINȚĂ. 15.000 de nume ale celor care sunt gata să se alinieze în spatele Omului care într-o zi va conduce clubul.
Te așteptăm acasă, Nea Mircea! Nu azi sau mâine, că mai ai treabă pe-acolo. Dar de poimâine încolo, poți veni în orice zi.

Avem atâta treabă. Dinamo nu trebuie să încapă pe mâna unor profitori străini de spiritul acestui club. DINAMO TREBUIE SĂ FIE AL DINAMOVIȘTILOR!
TU și NOI. Al tău și al nostru!

Vino și tu, Câine, pentru că am lăsat loc și pentru numele tău, care să fie scris în ISTORIA SALVĂRII LUI DINAMO! Nu mai amâna și semnează-te aici: www.programddb.ro
Pentru ce a făcut Mircea Lucescu în seara asta, ar merita să luăm și biletele care au mai rămas pe Olimpinsky Arena:
https://www.bilete.ro/…/dinamo-kiev-dinamo-bucuresti…/”, se arată pe Peluza Cătălin Hîldan.

Citește și:

Învățăturile părintelui Arsenie Boca despre post

Previous LiveVideo Aici poate fi urmărit amicalul salvării cu Dinamo Kiev
Next Cerere specială a lui Gigi Mulțescu la Kiev

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *