Gest superb făcut de Borja Valle pentru Dinamo


Borja Valle a dovedit că nu este doar un fotbalist bun, ci și unul de mare caracter. Fotbalistul spaniol a renunțat la o mare parte din bani pentru ca Dinamo să nu fie nevoită să ajungă în faliment și a convins și pe alți colegi să facă același lucru.

Reprezentanții Program DDB au început să vorbească de câteva săptămâni cu fiecare jucător în parte pentru a reuși să ajungă la o înțelegere cu ei să nu-și depună memorii pentru că odată ajunși la FIFA, clubul e obligat să plătească, dar asta ar însemna falimentul pentru club și astfel nici ei nu și-ar recupera banii.

Gestul lui Borja Valle este unul superb în condițiile în care fotbalistul ar avea să-și ia de la Dinamo 100.000 de euro. Acesta i-a anunțat pe suporteri că nu va merge la FIFA și mai mult decât atât, el nu vrea decât 32.000 de euro, adică un singur salariu din cele trei pe care le avea de primit.

Prosport.ro scrie că după ce au făcut mai multe calcule, Dinamo ar avea nevoie de aproximativ 1 milion de euro pentru a reuși să rezolve situația cu jucătorii, să plătească diverse datorii și să se liniștească apele în Ștefan cel Mare.

Citește și:

În loc de ”La mulți ani”, Contra este contrat de fani: ”Adevăratul strâmb”

Previous Borcea, infectat cu coronavirus. Primele declarații EXCLUSIV
Next Craiova transferă un jucător important de la Dinamo. Contra a pus o vorbă bună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *