Gest superb al avocatului Gabi Bucur: ”Nu accept”


Avocatul Gabriel Bucur, cel care a reprezentat Dinamo în ultima vreme după ce Pablo Cortacero a preluat clubul, a făcut un gest superb pentru formația din Ștefan cel Mare. Chiar dacă el a fost plătit de către Dorin Șerdean, acesta a sunat să recupereze întreaga sumă deoarece nu știa că banii sunt din banii strânși din cotizațiile DDB.

”Nu am știut că banii aceștia sunt din bugetul DDB, vreau să vă returnez întreaga sumă! Sunt dinamovist, nu accept să fiu plătit din alocațiile copiilor și pensiile bătrânilor dinamoviști care fac sacrificii pentru acest club”, a transmis avocatul suporterilor.

”DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean

București, 25 ianuarie 2021. Acționarul „Doar Dinamo București” (DDB) a recuperat prejudiciul creat de fostul președinte executiv al clubului, Dorin Șerdean, așa cum a promis public pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a înțeles cum stau lucrurile la Dinamo București și a acceptat astăzi să returneze banii primiți din partea fostului președinte executiv Dorin Șerdean, a anunțat conducerea administrativă a clubului prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.
Dinamo București îi mulțumește public avocatului Gabriel Bucur pentru atașamentul față de culorile clubului, față de toți susținătorii echipei noastre!

Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamoviști au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB și cumpără bilete virtuale cu bani din alocații și pensii sau din salariul minim pe economie.

Dinamo București a anunțat joi, 21 ianuarie 2021, încheierea raporturilor contractuale cu Dorin Șerdean.
A doua zi, fostul președinte executiv a deturnat fondurile clubului Dinamo București, plătind din banii suporterilor asistența juridică oferită de către avocatul Gabriel Bucur.

Dinamo București, prin Biroul de presă”, a fost anunțul făcut de FC Dinamo București.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Teste PCR ca să intri în Bulgaria

-->
Previous ULTIMA ORĂ Negoiță lămurește lucrurile: "Cum să ma avantajeze?"
Next Negoiță s-a enervat și pe DDB și ia o măsură extremă pentru Dinamo Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *