GEST MAGIC Înscriere de ultim moment în Program DDB: ”Ne-a răscolit”


Un gest mai frumos nici nu se putea. Un imbold pentru toți cei care preferă să lase Dinamo să moară în loc să lupte pentru un brand, un ideal, o echipă care a scris istorie și care o va mai face dacă are suporteri și oameni în spate care o susțin.

Fratele lui Patrick Ekeng, Jacques Albert Ekeng s-a înscris în programul DDB, chiar dacă nu are o situație financiară strălucită.

”FAMILLE EKENG – Chiens à mort et au-delà!

În mod normal postarea aceasta ar trebui să fie fără cuvinte. Pentru că gestul lui Jacques Albert Ekeng este mai presus de orice am putea descrie prin vorbe.

Informația a apărut pe pagina avocatului Vlad Hosu aseară la o oră foarte înaintată. Ne-a uimit, ne-a răscolit, ne-a lăsat fără cuvinte.

Ne-am întrebat mereu cu o durere vinovată, oare ce am fi putut face pentru a evita tragedia de atunci… Nu am găsit niciodată răspunsul.

Fotbalul, deși e cea mai serioasă treabă pentru noi, în fața morții devine doar o joacă de copii pe un câmp de iarbă. Un joc pentru care niciunul dintre copii n-ar trebui să moară.

Dacă am fi știut… am fi sărit gardul și am fi întrerupt meciul. L-am fi oprit chiar și pentru totdeauna dacă asta ar fi schimbat ceva.

În fața morții e greu să ai un răspuns. Suntem conviși că de undeva de departe, familia lui Patrick și-a pus mai multe întrebări decât noi… De ce l-am lăsat să se apuce de fotbal? De ce nu l-am oprit? De ce l-am lăsat să plece tocmai în România?

Nu știm dacă Jacques, fratele lui Patrick, a găsit un răspuns pentru sine, dar a găsit un răspuns pentru noi… ULTIMELE BĂTĂI ALE INIMII LUI PATRICK AU FOST PENTRU DINAMO. Ultima lui suflare a fost în tricoul lui Dinamo. Patrick a fost Câine până la moarte. Patrick a devenit Dinamo.

Și memoria lui va fi vie atâta timp cât Dinamo va fi în viață.
Familia lui Patrick a ales să facă exact gestul care o ține acum pe Dinamo în viață. Un gest mai mare decât toate cuvintele noastre și decât toate sumele de bani.

Un gest care arată de ce Patrick era deosebit. Pentru că provenea dintr-o familie cu astfel de oameni.

De 6 luni toate postările de aici se încheie cu un link…
Acum nu va fi niciun link. Nu știm cum o fi dat de el Jacques Albert, dar dacă el l-a găsit, înseamnă că și noi putem.

NOTRE RESPECT, chère famille Ekeng!

Noi spunem că în viața asta mai avem ceva de făcut, dar Patrick ne arată că el face asta și dincolo de viață și dincolo de moarte”, se arată pe pagina de facebook DDB.

Citește și:

Sărbătoare cu cruce neagră astăzi. Viețile Sfinților

-->
Previous Dinamovistul care explică de ce nu cotizează
Next ULTIMA ORĂ Spaniolii chiar vor Dinamo: "Toate condițiile"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *