--> -->

Gest extraordinar făcut de Zăvăleanu


-->
Programul Doar Dinamo București a emis un comunicat oficial prin care anunță că Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului din „Ștefan cel Mare, a plătit salariile angajaților din banii proprii.

GSP a anunțat pe 5 iulie că jucătorii lui Dinamo erau neplătiți de 3 luni, iar Zăvăleanu le-a transmis că „dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, că o altă soluție nu mai am”.

„În urma discuțiilor purtate astăzi cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, putem anunța membrii programului Doar Dinamo București faptul că discuțiile pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo continuă.

Pentru a evita riscul unei situații grave, chiar a falimentului, Răzvan Zăvăleanu a achitat din buzunarul propriu salariile pe o lună de zile, se câștigă astfel timp necesar negocierilor.

Urmează să se rezolve situația administratorului special, respectiv a antrenorului principal”, a transmis DDB pe pagina de Facebook.

Clubul încă nu are un administrator special, echivalentul președintelui într-o societate aflată în insolvență, și nu nici antrenor. Gică Mihali, sub comanda căruia jucătorii începuseră pregătirea, a plecat fiindcă a cerut să-i fie garantat că el va conduce echipa și în campionat.

Citește și:

Dan Negru, proiect spectaculos cu Florin Piersic

Previous Pe ce stadion va juca Dinamo sezonul viitor
Next Jucătorul tocmai a plecat: "Îți mulțumesc, Dinamo"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *