GEST DE OMENIE Ce va face în viitorul apropiat Gigi Becali


Finanțatorul marei rivale a lui Dinamo, Gigi Becali, demonstrează că are totuși un suflet bun și se va implica în cea mai mare mobilizare de forțe de până acum a suporterilor dinamoviști. El a fost impresionat aseară de bannerul pe care l-au afișat fanii ”câinilor” la meciul amical cu Olanda de pe Național Arena și a spus public că-l va ajuta pe Dan Cucu să se facă bine și să se întoarcă în peluză.

Dan Cucu are o formă de cancer care i-a afectat mare parte din organe și are nevoie de foarte mulți bani pentru a se reface și a reveni să strige pentru Dinamo. Și clubul din Ștefan cel Mare l-a ajutat organizând un meci amical cu Aris Limassol și apoi au scos tricourile fotbaliștilor la licitație pentru a strânge repede măcar o parte din suma de bani de care are nevoie Dan pentru a se recupera. De asemenea, pe pagina de facebook Alături de Cucu se fac zilnic licitații și galeria FCSB-ului a strâns bani pentru el.

Gigi Becali a cerut aseară contactul suporterului și a promis că îl va ajuta. „Mâine vreau sa vad despre ce e vorba.  Rivalitatea trebuie sa fie numai sportiva, nu de dușmănie”, a spus Becali la ProX.

Oricine îl poate ajuta pe Dan Cucu printr-un SMS la 8826.

Citește și:

Gică Popescu îl atacă dur pe Contra din cauza unui dinamovist

-->
Previous Gică Popescu îl atacă dur pe Contra din cauza unui dinamovist
Next ASTA FANII DINAMOVIȘTI NU VOR SUPORTA Ce a postat Costache pe facebook

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *