GENIAL Cum a fost poreclit Carlos Fortes după meciul cu Dinamo


Dinamo a avut o seară nefastă la Gaz Metan Mediaș, o seară în care pe final au dat din nou senzația neputinței, senzație cu care fanii s-au obișnuit în ultimele sezoane. Și au reușit să facă vedetă un jucător născut la Lisabona, dar din părinți din Insula Capului Verde, care a reușit două goluri în două meciuri și pur și simplu a dansat cu dinamoviștii.

Iar George Voicu, un fan dinamovist, a avut o replică genială după meci: ”A făcut Jason Derulo ăla ce a vrut in apărarea noastră.”

După meci Cristi Pustai chiar l-a propus pe Fortes să fie naturalizat.

„Să știți că noi n-am beneficiat de șansa de a naturaliza jucători străini. Eu zic că Fortes e un jucător foarte bun. Dacă n-am făcut ce trebuia cu Eric, cred că ar trebui să învățăm din asta. Dacă va trebui îl vom însura pe Fortes la Mediaș. Totul pentru binele țării. E un jucător cu calități. Uitați-vă că toată țara caută asemenea atacanți. La golul lui Fortes de azi mi l-am imaginat pe Rodion Cămătaru.

Uitați-vă ce forță de pătrundere are! E un jucător cu talie bună, luptător, lovește mingea cu ambele picioare. Eu zic că ar fi foarte OK să-l naturalizăm. Acum probabil urmează săptămâna cu ofertele Stelei, ei sunt superstițioși. Până acum a fost oferta pentru Andrei Cristea, acum probabil va veni o ofertă pentru un jucător de la Gaz Metan”, a declarat Pustai la Digi Sport.

Carlos Fortes a fost achiziționat de Gaz Metan la începutul lunii iulie. Atacantul a mai evoluat la mai multe cluburi din ligile inferioare din Portugalia (Vizela, Braga B, Pontinha), dar și în Spania, la Racing B și în Turcia, la Sanliurfaspor.

Citește și:

Dan Nistor îi face PRAF pe o parte dintre colegi

Previous Dan Nistor îi face PRAF pe o parte dintre colegi
Next Ce promisiune face Florin Bratu după înfrângerea cu Mediaș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *