Gemenii Irimia își spun povestea


-->

Ovidiu Burcă a reușit să creeze un moment istoric la Dinamo. A aruncat în luptă în minutul 81 al meciului cu Unirea Constanța, 6-0, primii doi gemeni din istoria clubului, Alexandru și David Irimia (17 ani), elevi la Colegiul Ion Luca Caragiale din București, unul dintre cele mai bune instituții de învățământ din țară. David Irimia este fundaș stânga, în timp ce Dragoș Irimia joacă pe postul de mijlocaș central.

ProSport a realizat, în exclusivitate, un interviu la cald cu cei doi liceeni din curtea clubului Dinamo.

Tinerii fotbaliști au fost remarcați, pentru prima oară, într-o partidă din octombrie 2022, în Liga de Tineret. Atunci, într-un derby la juniori cu FCSB, cei doi au marcat câte un gol și au stabilit rezultatul final, 3-3, pe „Granitul”, în coama cartierului Pantelimon.

Dintre cei doi, Alexandru, mijlocaș central, este „mai mare cu cinci minute, cam așa ne-a zis mama” decât David, fundaș lateral, despre care fratele său spune că „este polivalent, asta îmi place la el. Poate face ambele benzi. Mă enervează, însă, cel mai mult că, în anumite momente, ține prea mult de minge. Mai mult ar trebui să am eu mingea, doar sunt mijlocaș”. În schimb, lateralul lui Dinamo admite că „un punct foarte al fratelui meu este tehnica pe care o are”.

Debutul a fost îmbibat în emoții. Alex povestește clipele pe care nu o să le uite vreodată: „A fost primul meci oficial la o echipă cum este Dinamo, e clar că am tremurat puțin, însă după primul pas pe gazon, ne-am scuturat de orice fel de emoție”. În aceeași linie cu fratele său, David recunoaște că „a fost multă lume, am avut emoții, debutul meu și al fratelui, însă, în febra meciului, au dispărut”.

Citeți mai multe despre cei doi gemeni care au debutat la Dinamo aici: prosport.ro.

Previous Bani pentru play-off
Next Dinamo, refresh la nivel de marketing

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *