--> -->

Gaz Metan și Clinceni depunctate din nou


-->
Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, ultimele clasate în play-out-ul Ligii 1, au fost depunctate din nou, ca urmare a datoriilor către foști jucători, au anunțat, miercuri, FRF și LPF. Acestea au mai pierdut in clasament câte două puncte.

După aceste depunctări, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 10 în play-out, ultimul, cu -15 puncte, iar Academica Clinceni e pe locul 9, cu un punct.

Gaz Metan Mediaș este deja matematic retrogradată în Liga 2, în timp ce Academica Clinceni are șanse infime să prindă ultimul loc de baraj, ocupat de Dinamo. „Câinii” lui Uhrin au un avans de 12 puncte, cu cinci etape rămase de disputat.

Până acum, Gaz Metan Mediaş a fost sancţionată în total cu 30 de puncte, un record absolut pentru Liga 1.

Ce decizii s-au luat

„Cioiu Marius Iulian – ACS FC Academica Clinceni – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauza să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 23.03.2022 – 06.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 27.04.2022.

Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaş – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul CS Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 11.03.2022 – 25.03.2022, s-au scăzut două puncte şi pentru perioada 26.03.2022 – 09.04.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 20.04.2022”, se arată pe site-ul LPF.

De ce victoria cu Mioveni poate conta

Dinamo va juca mâine seară cu CS Mioveni. Deși convinși de locul de baraj, dinamoviștii pot să mai urce un loc, astfel ar avea un adversar mai ușor la baraj.

Dacă ar termina pe locul 13, dinamoviștii ar putea să o întâlnească pe Concordia Chiajna, echipa antrenată de Ianis Zicu. Unirea Slobozia, antrenată de Adi Mihalcea, este următoarea in clasament, dar păstrează încă șanse pentru baraj. Totul se datorează celor de la CSA Steaua, care, deși pe loc de baraj, nu au obținut momentan dreptul de a participa în Liga 1.

Citește și:

Concluzia specialistului: ”Dinamo dezavantajată”

Previous Dialog savuros între Becali și Kiriță
Next S-a întors Șerdean: „A venit până la birou”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *