GATA S-a mai bifat un transfer. Pe cât a semnat


Dinamo a mai bifat astăzi un transfer, un fotbalist adus tot ptin intermediul agentului Ana Maria Prodan. Fundașul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat astăzi un contract pe trei sezoane cu Dinamo.

Născut la Marseille, pe 27 mai 1990, Teddy Mezague și-a început cariera în prima ligă a campionatului francez la Montpellier și a mai evoluat pentru Martigues, Leyton Orient și Mouscron.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica.

29 de meciuri în campionat și două în Cupa Belgiei a evoluat Teddy Mezague, sezonul trecut, pentru Mouscron. A înscris trei goluri în acest an în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem și Lierse.

88 de partide și patru goluri în prima ligă a campionatului belgian a adunat Teddy Mezague pentru Mouscron, în trei sezoane competiționale.

14 jocuri are Teddy Mezague pentru Montpellier în Ligue 1. Cu Montpellier a pierdut finala Cupei Ligii în 2011 și Supercupa Franței, un an mai târziu. A jucat, de asemenea, pentru echipa secundă a lui Montpellier, 27 de meciuri / 3 goluri. Teddy Mezague a mai evoluat în Franța la Martigues și în Anglia la Leyton Orient.

90 este numărul oficial cu care Teddy Mezague va juca la Dinamo.

Citește și:

Borcea din nou tată! De gemeni! Iar astăzi are un mare eveniment

-->
Previous Un dinamovist împrumutat a înscris deja primul gol
Next Borcea din nou tată! De gemeni! Iar astăzi are un mare eveniment

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *