Gata greva! Mâine se plătește un salariu


Zi tulbure astăzi la Dinamo. Jucătorii lui Ovidiu Burcă aveau programate două ședințe de antrenament, în vederea pregătirii meciurilor amicale și a ultimelor partide din Liga 2. Primul antrenament a fost boicotat de fotbaliști.

Situația de la Dinamo este tot mai grea. Niciun investitor nu se înghesuie să dea bani, iar jucătorii s-au săturat de această situație. Astăzi, fotbaliștii lui Ovidiu Burcă au refuzat să facă primul antrenament, programat pentru ora 10:30, la Buftea. Jucătorii au rămas la Săftica și au așteptat lămuriri din partea conducerii clubului, mai ales că unii au restanțe salariale și de 3 luni.

Cel care a detensionat situația nu a fost Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, ci unul din șefii Peluzei Cătălin Hîldan, Elias Bucurică. Conform GSP, acesta le-a transmis jucătorilor că vor primi un salariu mâine, iar eforturile fanilor pentru a mai acoperi din restanțe continuă. În plus, la club va intra o sumă de 110.000 de euro din transferul lui Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Fotbaliștii au făcut al doilea antrenament conform planului inițial stabilit de Ovidiu Burcă.

Previous Drumul spre faliment, episodul Fabbrini
Next Asta mai lipsea! Război Iacob - Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *