--> -->

Gata greva! Mâine se plătește un salariu


-->

Zi tulbure astăzi la Dinamo. Jucătorii lui Ovidiu Burcă aveau programate două ședințe de antrenament, în vederea pregătirii meciurilor amicale și a ultimelor partide din Liga 2. Primul antrenament a fost boicotat de fotbaliști.

Situația de la Dinamo este tot mai grea. Niciun investitor nu se înghesuie să dea bani, iar jucătorii s-au săturat de această situație. Astăzi, fotbaliștii lui Ovidiu Burcă au refuzat să facă primul antrenament, programat pentru ora 10:30, la Buftea. Jucătorii au rămas la Săftica și au așteptat lămuriri din partea conducerii clubului, mai ales că unii au restanțe salariale și de 3 luni.

Cel care a detensionat situația nu a fost Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, ci unul din șefii Peluzei Cătălin Hîldan, Elias Bucurică. Conform GSP, acesta le-a transmis jucătorilor că vor primi un salariu mâine, iar eforturile fanilor pentru a mai acoperi din restanțe continuă. În plus, la club va intra o sumă de 110.000 de euro din transferul lui Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Fotbaliștii au făcut al doilea antrenament conform planului inițial stabilit de Ovidiu Burcă.

-->
Previous Drumul spre faliment, episodul Fabbrini
Next Asta mai lipsea! Război Iacob - Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.