GATA Fabbrini la Dinamo. Detaliile contractului plus când se prezintă la antrenamente


-->
Visul lui Ionuț Negoiță a fost în sfârșit îndeplinit. Diego Fabbrini tocmai a reziliat cu TSKA Sofia și este în drum spre București unde va semna contractul cu Dinamo. Culmea, cel care îl aduce din capitala Sofiei spre România este unul dintre cei mai contestați conducători de către fani, șeful scouterilor, Marius Iorga.

Diego Fabbrini a rupt înțelegerea cu formația de peste Dunăre și a devenit jucător liber, astfel că Dinamo nu dă niciun ban în schimbul său și nici nu vine împrumut! Salariul său va fi în jurul sumei de 10.000 de euro, dar va avea prime foarte mari în contract.

Mijlocașul italian va semna mâine dimineață un contract pe 3 ani cu echipa din Ștefan cel Mare dacă trece vizita medicală programată mâine dimineață. Mattia Montini abia așteaptă ca Fabbrini să ajungă în Ștefan cel Mare.

”Hai Diego! Lasă-i pe bulgari și vino mai repede la Dinamo. Avem mare nevoie de tine”, a fost mesajul lui Montini pentru conaționalul său, transmis prin intermediul doardinamo.ro.

Impresarul fotbalistului, Costin Manea, a confirmat și el transferul.

”Diego Fabbrini a reziliat contractul cu TSKA și este în drum spre București. El va fi de mâine noul jucător al lui Dinamo după ce va efectua vizita medicală.”

Citește și:

Prima reacție a clubului în ceea ce privește transferul lui Neicuțescu

Previous Prima reacție a clubului în ceea ce privește transferul lui Neicuțescu
Next Diego Fabbrini, mesaj pentru fanii dinamoviști: ”Abia aștept”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *