GATA Armando Cooper e jucătorul lui Dinamo. Pe cât a semnat


Dinamo a oficializat astăzi transferul lui  Armando Cooper la formația din Ștefan cel Mare. Panamezul care a jucat două meciuri la mondialul din Rusia pentru naționala țării, a semnat pe trei ani și va purta numărul 18.

”Mijlocaș central, născut pe 26 noiembrie 1987, Armando Cooper a jucat pentru Panama la turneul final al Campionatului Mondial disputat în această vară în Rusia și a mai evoluat în prima ligă a României, în urmă cu 4 ani, la Oțelul Galați.
Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat, în această dimineață, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica.

18 este numărul oficial cu care Cooper va juca la Dinamo.

100 de selecții și 7 goluri are Cooper pentru prima reprezentativă a statului Panama.

6 este numărul cluburilor la care a evoluat Cooper în carieră: Arabe Unido, Godoy Cruz, Oțelul Galați, St. Pauli, FC Toronto și Universidad de Chile.

3 goluri a marcat Cooper pentru Oțelul Galați în 21 de meciuri, în prima ligă a României, în sezonul competițional 2013-2014.

180 de minute a jucat Cooper pentru Panama la Mondialul din Rusia. A fost integralist în partidele cu Belgia și Anglia, fiind rezervă în ultimul meci din faza grupelor, contra Tunisiei”, se arată pe site-ul ”câinilor”.

Citește și:

Scandal între Cornel Tălnar și Cornel Dinu. Acuze grave

-->
Previous Scandal între Cornel Tălnar și Cornel Dinu. Acuze grave
Next Cine-i mai înțelege? Un jucător care a ieșit campion cu Bratu a fost cedat definitiv în Liga 1

2 Comments

  1. august 29, 2018
    Răspunde

    Exista o neconcordanta intre titlul articolului despre Armando Cooper si ce e scris in articol. In titlu scrie si „Pe cat a semnat” iar in articol nu e data aceasta informatie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *