Ganea îl face praf pe Negoiță: ”El nu vrea”


Ionel Ganea a vorbit astăzi la GSP Live despre situația din Ștefan cel Mare și l-a criticat dur pe Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al lui Dinamo.

”După părerea mea, la Dinamo este o situație foarte ridicolă. Când Negoiță a salvat clubul l-am lăudat, dar acum mi se pare că este un escroc. Umblă să scoată bani de la suflarea dinamovistă și tot el să-i folosească. Negoiță este un escroc sentimental, folosește lumea pentru a salva clubul. El nu vrea să vândă. Ai cea mai titrată echipă din Liga 1 și ai ajuns să o ții doar în play-out? Am tot respectul pentru suporterii care se zbat să nu piardă clubul, dar nu este normal ce se întâmplă.

Cum să ieși să spui că vinzi echipa pentru un leu și ceri garanții de 500.000 de euro, apoi vrei 10 milioane de euro? Asta nu e escrocherie? În momentul de față este o situație foarte grea, Dinamo a fost tot timpul o echipă cu obiective mari. Iar în acest moment este într-o situația foarte delicată și penibilă, totul din cauza lui Negoiță. Nu se pricepe în primul rând, a adus fel și fel de oameni. La fotbal trebuie să aduci oameni care se pricep”, a explicat Ionel Ganea.

Citește și:

Previous Dinamo, la un pas de a fi preluată: ”Am semnat”
Next ULTIMA ORĂ Un afacerist cu o avere de peste 150 de milioane de euro vrea să cumpere Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *