Gândurile lui Antun Palic despre România. Mărturisește de ce s-a despărțit de Dinamo


Antun Palic s-a despărțit surprinzător de Dinamo deși dădea semne că ar putea face lucruri mari sezonul viitor în tricoul ”câinilor”. Se pare că pe el l-a deranjat faptul că a fost mai mult rezervă în play-off și nu a vrut să-și riște cariera.

”Au fost mai multe, adunate. Nu prea am jucat în primăvară, era o stare de disconfort, am simţit că am nevoie de altceva, s-ar putea să semnez zilele acestea în alt campionat. Oricum, am dat înapoi banii pe care i-am luat în avans de la Dinamo, sunt pe zero, clubul n-a pierdut niciun euro cu mine”, a mărturisit Antun Palic în Gazeta Sporturilor.

Totuși, el a rămas cu o impresie bună despre România.

”Am învățat în România că nu trebuie să te grăbești când cataloghezi niște oameni înainte de a-i cunoaște. Orice
pădure are uscături, dar pot spune că românii sunt oameni buni, care pot construi o țară mai bună pentru ei și familiile lor. Fiecare te percepe și te analizează diferit. Am fost și criticat, dar și lăudat. Mi-ar plăcea ca fanii lui Dinamo să-și aducă aminte ca de un fotbalist care a fost corect cu meseria lui, care a vrut să fie mereu mai bun pentru Dinamo. Eu îmi aduc aminte cu drag de fani, de meciuri, de derby-uri, de goluri, de tot.

Citește și:

OFICIAL Ce se întâmplă cu Penedo. Când revine la echipă. ”Ne mândrim cu el”

Previous OFICIAL Ce se întâmplă cu Penedo. Când revine la echipă. ”Ne mândrim cu el”
Next Un jucător povestește din interior: ”Doar play-off-ul e abordabil, ATÂT”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *