Gândurile lui Antun Palic despre România. Mărturisește de ce s-a despărțit de Dinamo


Antun Palic s-a despărțit surprinzător de Dinamo deși dădea semne că ar putea face lucruri mari sezonul viitor în tricoul ”câinilor”. Se pare că pe el l-a deranjat faptul că a fost mai mult rezervă în play-off și nu a vrut să-și riște cariera.

”Au fost mai multe, adunate. Nu prea am jucat în primăvară, era o stare de disconfort, am simţit că am nevoie de altceva, s-ar putea să semnez zilele acestea în alt campionat. Oricum, am dat înapoi banii pe care i-am luat în avans de la Dinamo, sunt pe zero, clubul n-a pierdut niciun euro cu mine”, a mărturisit Antun Palic în Gazeta Sporturilor.

Totuși, el a rămas cu o impresie bună despre România.

”Am învățat în România că nu trebuie să te grăbești când cataloghezi niște oameni înainte de a-i cunoaște. Orice
pădure are uscături, dar pot spune că românii sunt oameni buni, care pot construi o țară mai bună pentru ei și familiile lor. Fiecare te percepe și te analizează diferit. Am fost și criticat, dar și lăudat. Mi-ar plăcea ca fanii lui Dinamo să-și aducă aminte ca de un fotbalist care a fost corect cu meseria lui, care a vrut să fie mereu mai bun pentru Dinamo. Eu îmi aduc aminte cu drag de fani, de meciuri, de derby-uri, de goluri, de tot.

Citește și:

OFICIAL Ce se întâmplă cu Penedo. Când revine la echipă. ”Ne mândrim cu el”

-->
Previous OFICIAL Ce se întâmplă cu Penedo. Când revine la echipă. ”Ne mândrim cu el”
Next Un jucător povestește din interior: ”Doar play-off-ul e abordabil, ATÂT”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *