GALERIE FOTO Stadionul nimănui! Arena se transformă în ”Groapă” de gunoi


Suporterii dinamoviști strig, postează și afișează peste tot ”Vrem stadion nou fără pistă”! Dar cei care se ocupă în acest moment de arena din Ștefan cel Mare nu fac nici cele mai mici eforturi să-l întrețină pe cel vechi, care arată horror la mai bine de 8 zile de la ultima partidă jucată aici, pe 16 aprilie, cu Viitorul Constanța. Și trec zilele și ”câinii” își văd epuizate speranțele de a avea un stadion nou, decent, modern, ce-ar putea fi refăcut pe banii altora în cadrul programului Euro 2020.

Îl administrează mulți, dar nu se ocupă nimeni. Asta este impresia dezolantă după un tur al stadionul astăzi. Păsări moarte, sticle pisate care-ți pot secționa piciorul, blugi aruncați, semințe, bilete de meci, toalete insalubre unde încă își mai găsesc locul sticle de bere, toate astea fac parte dintr-un peisaj dezgustător, nedorit de niciun suporter dinamovist.

De menținerea curățeniei pe stadionul din Ștefan cel Mare se ocupă CS Dinamo, iar echipa de fotbal plătește pentru a juca pe acest stadion Clubului Sportiv în jur de 2000 de euro pe meci și ca să se antreneze echipa, 1500 de lei pe oră.

Sperăm ca acest material să-l vadă și cei ce se ocupă de acest stadion, pentru că până la urmă cei care fac afaceri de pe urma lui nu ar avea finanțe dacă nu ar fi acești fani care-și consumă banii și energia pe stadion.

-->
Previous Ionel Dănciulescu vinde bilete astăzi pentru derby
Next Ce spun dinamoviștii după ironia lui MM

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *