GALERIE FOTO Seară frumoasă de miercuri în Ștefan cel Mare


Dinamo a făcut spectacol în Ștefan cel Mare, locul unde ei reușesc să învingă etapă de etapă. Asta poate fi unul dintre motivele pentru care conducătorii au renunțat la ideea de Național Arena, unde ”câinii” nu se simt deloc ca acasă și nu au nicio victorie în ultima vreme acolo.

hotel iceberg balcic-->

Pe bătrânul stadion ”câinii” însă sunt neînvinși. Au câștigat cu 4-1 contra Chindiei Târgoviște, după o primă repriză destul de grea pentru ei.

Jocul lui Dinamo a fost superior, iar victoria de necontestat. Elevii lui Uhrin au avut probleme în a-și impune jocul ofensiv, Roș-albii au dificultăți în a desface echipele ce au apărări supraaglomerate.Gazdele au beneficiat de autogolul lui Pițian, însă o eroare defensivă și golul lui Benga, înainte de pauză, au agitat un pic apele. Totuși, dinamoviștii nu s-au pierdut cu firea și au măcinat. Nu în gol, au pus presiune, nu s-au panicat, iar golul a venit la țanc!

În minutul 69, Sorescu a trimis pe dreapta la Moura, care a centrat cu finețe, iar Ricardo Grigore a reluat ca-n curtea școlii.

La 2-1 lucrurile s-au relaxat, iar Nistor a făcut ce-a făcut și s-a implicat și-n acest meci.A scos un penalty pe care Perovic l-a executat cu sânge de rece. Dovedind că rămâne atacantul numărul 1 al echipei până la finalul lui 2019.

Montini, golgeterul ediției trecute, a intrat pe teren abia în primul minut al prelungirilor și-a dat gol la ultima fază, după doar două minute de joc! Tot letal a rămas italianul, are nevoie doar de o ocazie pentru a-și dovedi valoarea.

Iar în tribune, Fabbrini a aplaudat victoria echipei, alături de alți o mie de spectatori. Sâmbătă, e meci la Hermannstadt, tocmai contra formației antrenate de Eugen Neagoe, antrenor cu care bucureștenii au început sezonul.

Citește și:

Montini a înscris în ultimul minut. Reacția lui Uhrin și ce șanse are italianul să redevină titular

Previous Montini a înscris în ultimul minut. Reacția lui Uhrin și ce șanse are italianul să redevină titular
Next Produs 100% Dusan Uhrin. Cum a reușit cehul să revigoreze Dinamo: ”Vreau să mulțumesc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *