GALERIE FOTO Flavius Stoican și-a scos elevii la cules de vie


Dacă dinamoviștii au fost liberi în acest weekend, Flavius Stoican și-a scos echipa ieri la cules de struguri! Astfel, fostul dinamovist, Andrei Cristea și ceilalți jucători ai echipei din Iași au mers în comuna Cotnari și au cules fiecare câte o găleată din fructele din care se face vinul.

Andrei Cristea povestea înaintea meciului pe care l-a jucat cu Dinamo la Iași ce înseamnă echipa din Ștefan cel Mare pentru el.

”Este clar că am multe amintiri plăcute din perioada aceea, am avut acea calificare superbă la Liberec, titlul de golgheter,  antrenori cu experiență, am avut colegi jucători foarte valoroși, sunt foarte multe amintiri la care mă gândesc cu drag, cu siguranță Dinamo va rămâne în sufletul meu.

Nu mai sunt foarte mulți dintre foștii mei colegi în prezent la Dinamo, doar Filip și Dănciulescu care este acum director sportiv, dar chiar dacă nu mai țin legătura cu ei urmăresc toate meciurile lor și mă bucur de fiecare dată când câștigă un meci important”, a declarat Andrei Cristea pentru doardinamo.ro.

Citește și:

OFICIAL Bokila e jucătorul lui Dinamo. Ce număr va purta

 

-->
Previous OFICIAL Bokila e jucătorul lui Dinamo. Ce număr va purta
Next EXCLUSIV Un nou jucător se antrenează deja cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *