Galeria lui Inter a scandat „Dinamo, Dinamo!”


-->
Fanii lui Inter Milano au scandat „Dinamo, Dinamo!”, în timpul finalei Cupei Italiei, câștigată în fața rivalei Juventus, scor 4-2. Ultrașii milanezi s-au împrietenit cu o facțiune din Peluza „Cătălin Hîldan”.

Aproximativ 70.000 de fani au asistat pe Stadio Olimpico la spectacolul oferit de Inter și Juventus, o finală cu răsturnări de situație și goluri senzaționale. Suporterii veniți de la Milano au ocupat o întreagă peluză, au pregătit o scenografie specială, în culorile clubului. La un moment, un grup din peluză al suporterilor milanezi a fost filmat scandând „Dinamo, Dinamo!”.

Grupul „District 48”, parte a Peluzei Cătălin Hîldan, are o frăție de ani buni, consolidată în timp, cu o grupare a fanilor milanezi. Suporterii dinamoviști au susținut-o pe Inter la Roma, pe Stadio Olimpico, și au fost răsplătiți de italieni cu zeci de secunde scandări. „Dinamo, Dinamo” a răsunat în peluză, într-un moment în care rivalii de la Juventus erau amuțiți de scorul de pe tabelă.

Inter Milano a învins-o pe Juventus Torino în finala Cupei Italiei, scor 4-2, la finalul celor două reprize de prelungire.

Inter ajunge la 8 trofee în Cupa Italiei, precedentul ridicat fiind în anul 2011. Juventus, câștigătoarea din sezonul trecut trecut, rămâne cea mai titrată formație din competiție, cu 14 triumfuri. Pentru elevii lui Simone Inzaghi mai urmează două bătălii în finalul sezonului, în deplasare cu Cagliari și acasă cu Sampdoria, în Serie A. Inter are 78 de puncte, două sub liderul AC Milan.

Video AICI

Citește și:

Viorica Dăncilă: ”Tsunami, primul bărbat”

Previous Motivator pentru jucătorii lui Dinamo
Next Cristi Borcea și Cohn s-au pus de acord

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *