Galeria lui Dinamo râde de marii rivali


-->
”U” Cluj a câștigat meciul de ieri împotriva Stelei cu scorul de 2-0, o partidă aproape decisivă în lupta pentru promovarea directă în Liga 1. Așa cum este cunoscut deja, galeria Universității și cea a lui Dinamo sunt înfrățite, astfel că la meciul de ieri din Ghencea, ardelenii au avut parte și de susținerea alb-roșilor.

Comunicat DDB

„CE BĂIEȚI MIȘTOOO, U CLUJ ȘI DINAMOOO!
În rest, un stadion nou aproape gol, o peluză care flutură niște steaguri cu găinușe și o peluză a oaspeților ocupată de băieții mișto în negru, alb și roșu.
Pe teren, niște pacionei și chipirlii, care au arătat că încă n-au față de promovare și un adi popa care e atât de rotofei încât nu știi când aleargă și când se rostogolește.
Scor final Cesea – U Cluj 0-2
„Ne-am făcut damblaua…”
Și haideți să facem ceva și pentru ai noștri:
Aseară, cei care sunteți în www.programddb.ro ați primit și un email cu informații importante din partea echipei DDB”

Ce conține mailul primit de membrii DDB

Dorim să te ținem la curent cu ultimele sume de bani transferate din Program DDB către club. 

În urmă cu două săptămâni au fost virați 350.000 lei.  

Săptămâna trecută alți 50.000 lei.

Ieri și azi s-au virat alți 60.000 lei.. 

În total 460.000 lei în ultimele două săptămâni. 

Pentru toate aceste sume s-au semnat contracte de împrumut. 

 

Sumele provin din cotizații, din bilete virtuale, comenzi de tricouri inscripționate și din redirecționare 3,5 din impozit. 

 

Această ultimă variantă pentru a ajuta clubul poate fi promovată de fiecare dintre noi, distribuind acest link, unde se află un formular pre completat și toate informațiile necesare:

https://redirectioneaza.ro/programddb

 

Fiecare leu este important pentru a ține în viață Dinamo! Cotizația este de 20 de lei/lună. Dacă nu ai reînnoit cardul DDB, te invităm s-o faci, accesând www.programddb.ro 

Intră pe link și verifică dacă cardul tău este încă activ. Urmează să curățăm baza de date și în DDB vor rămâne doar membri cu cotizația la zi. Acest lucru este necesar și în vederea alegerilor, când doar membrii activi vor putea să voteze.

Dacă nu ți-ai primit tricoul comandat sau cardul, te rugăm să ne scrii, răspunzând la acest email și adăugând adresa și un nr de telefon  din aceeași țară cu adresa.

Te rugăm să vizitezi magazinul nostru, pentru a-ți comanda tricoul oficial inscripționat cu numele tău  și al celorlalți suporteri care au contribuit la obținerea licenței pentru sezonul acesta, urmând ca joi 5 mai 2022 ora 23.59 să închidem lista pentru Seria II, precum și alte produse DDB! Banii din aceste vânzări, intră direct în contul Asociației PCH. Intră pe acest link și comandă :https://shop.programddb.ro/

Toți cei care au comandat tricouri inscripționate după data de 6 iulie 2021, le vor primi începând din ultima săptămână a acestei luni.

Poți ajuta și prin cumpărarea câtorva bilete virtuale, intrând pe acest link: CUMPĂRĂ BILETE

Îți mulțumim pentru susținere!

Echipa DDB” – se arată în mesajul trimis de fani.

Citește și:

Gigi Becali, deconspirat: ”Merge după colț și plânge”

Previous Un jucător a plecat înainte de baraj
Next Urmează runda finală de negocieri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *