Galeria lui Dinamo, deplasare masivă astăzi


-->
Astăzi Universitatea Cluj are un meci foarte important, cu CSA Steaua. Cunoscută fiind relația excelentă dintre galeria șepcilor roși și galeria lui Dinamo, cei din urmă se pregătesc de o deplasare masivă pentru a-și ajuta „frații”

Suporterii „câinilor” promit să fie alături de frații de la Universitatea, mai ales că derby-ul de joi se va juca pe arena marilor rivali din Ghencea, care nu au drept de promovare în acest sezon.

CSA Steaua și Universitatea Cluj se întâlnesc miercuri, de la ora 19:00. „Promovarea rămâne un obiectiv tangibil și vă promitem că vom lupta până la capăt pentru acest vis”, a fost mesajul transmis de ardeleni.

„Câinii” au sunat mobilizarea și pe rețelele de socializare și speră ca o victorie să o ajute pe Universitatea să promoveze direct, iar gruparea din „Ștefan cel Mare” să scape de un eventual baraj cu echipa lui Erik Lincar. Clujenii au cedat surprinzător în etapa trecută: 1-2 cu Unirea Slobozia.

Atmosfera se anunță una de zile mari în Ghencea, mai ales că și Peluza Sud Steaua promite să facă spectacol în tribune, anuntă Prosport.

Lupta este strânsă

Aflată pe locul 3, Universitatea Cluj este la două puncte de Hermannstadt, aflată pe poziția a doua, care duce direct în Liga 1. Deși a avut probleme în play-off, iar jocul a lăsat de dorit, Petrolul ocupă primul loc în play-off-ul din Liga 2, cu 58 de puncte.

Citește și:

Florin Prunea despre plecarea lui Dusan: ”Am vorbit”

Previous Florin Prunea despre plecarea lui Dusan: ”Am vorbit”
Next Dusan Uhrin a renunțat la 2 jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *