Gabriela Firea face un anunț CATEGORIC privind stadionul Dinamo


Stadionul Dinamo, de fapt, noul stadion Dinamo, la care visează toată suflarea ”câinilor roșii”. O arenă modernă cerută cu glas tare de către toată comunitatea dinamovistă și care întârzie să apară la modul concret din cauza neînțelegerilor dintre factorii de conducere care se joacă de ani buni cu răbdarea românilor.

Vă informam zilele trecute de situația la zi a stadionului, faptul că încă nu s-a închis litigiul dintre CS Dinamo și AFC Dinamo pe seama suprafeței din cadrul complexului sportiv ”retrocedată” clubului-mamă. Și președintele FC Dinamo, Alexandru David, cerea urgentarea construcției arenei, dinamoviștii nu mai doresc stagnarea situației în jurul a câteva mii de locuri pentru ceea ce va fi noul stadion.

Iar declarațiile primarului Capitalei, Gabriela Firea, vin să confirme ce vă transmiteam: că dacă Dinamo ratează trenul Euro 2020, va avea șanse mari să nu mai vadă noul stadion! Iată declarația edilului Bucureștiului la Digi Sport: ”Guvernul, prin Ministerul Dezvoltării, Ministerul Sportului, CNI-ul, dar și Primăria Capitalei, cu toții ne-am asumat obligații din partea țării și a orașului, iar alături de noi a fost de la început FRF. Noi, în fiecare zi, suntem monitorizați de UEFA, dar fără falsă modestie dacă Primăria Capitalei va ieși din acest grup, nu cred că se va mai realiza ceva”.

Citește și:

Unul s-a dus, a venit un altul. Ce vechi rival vor reîntâlni ”câinii” în play-out

-->
Previous Harlem Gnohere despre Dinamo: ”Eu nu am vrut!”
Next Unul s-a dus, a venit un altul. Ce vechi rival vor reîntâlni ”câinii” în play-out

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *