Gabriel Torje, prima reacție după ce s-a scris că pleacă: ”Atât câștig”


Gabriel Torje este căpitanul lui Dinamo desemnat de Mircea Rednic și s-a scris astăzi că vrea să plece de la formația din Ștefan cel Mare în această iarnă în urma unor nemulțumiri. Fotbalistul însă neagă aceste zvonuri.

”Vreau să începe prin a spune că nu aş pleca niciodată de la Dinamo întrun moment atât de greu. Din nou mă văd nevoit să spun că nu este adevărat ce apare prin presă. Îninte de a scrie un articol, profesionist și corect din partea autorului ar fi să se informeze sau să mă sune direct pe mine pentru a fi sigur că nu greșește și nu oferă lucruri neadevărate atât publicului site-ului, cât și suporterilor lui Dinamo.

În primul rând eu am primit ambele salarii, iar salariul meu nu este cel scris în articol. Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro.

Aşadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi întrun asemenea moment. #DDB”, a scris Gabriel Torje pe facebook.

Citește și:

 

-->
Previous Pleacă și Torje?
Next Veste mare primită de Dinamo de la FRF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *