Gabriel Torje face primele declarații


Gabriel Torje (31 de ani) a aterizat noaptea trecută la București. În această dimineață, mijlocașul va efectua un antrenament alături de Dinamo, urmând să semneze cu „câinii roșii”.

Gabriel Torje se întoarce la Dinamo. Mijlocașul de bandă, liber de contract din aprilie după despărțirea de divizionara secundă Bandirmaspor, din Turcia, a aterizat noaptea trecută la București, urmând să devină jucătorul lui Dinamo după ce clubului alb-roșu i-a fost ridicată interdicția la transferuri.

În această dimineață va face un antrenament cu „câinii”, după care, dacă va trece testele medicale fără probleme, va semna contractul.

„Sunt liber de contract, am venit la București ca să vorbesc cu cei de la Dinamo. M-a sunat Dario Bonetti când s-au deblocat transferurile, a zis că va discuta cu cei din conducere și le va spune să mă contacteze. Am venit la București, dimineață mă duc la antrenament, apoi o să vorbim și nu cred că va fi vreo problema și ne vom înțelege.

Nu am vorbit de vreun euro cu cineva. Eu am venit, sunt aici, am vrut să fiu alături de Dinamo. E clar că nu o să joc gratis cât timp îmi va trebui benzină să ajung la Săftica, să mănânc, să am unde să stau, însă nu vreau luna de pe cer”, a spus Torje pe aeroport, potrivit ProSport.

Citește și:

Dacian Cioloș îl amenință cu dosare penale pe Florin Cîțu: ”Nu girăm un astfel de furt”

-->
Previous Costel Pantilimon dorit din nou de Dinamo
Next O nouă repatriere la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.