Gabriel Torje despre cârtițele din vestiar


Gabriel Torje (32 de ani), mijlocaș la Dinamo, se plânge despre „scurgerea de informații” din vestiarul clubului alb-roșu.

„Apar informații din vestiar și la alte echipe. Dacă apăreau în Grecia sau în Turcia, nici nu stăteam să citesc presa. În România, sare altfel în ochi. Ca să-ți dau un exemplu: stăm 20 de inși la o discuție, povestim. Vorbim de apă, că «e nasoală, nu e bună deloc». N-apucăm să ieșim din ședință și apare în ziar că e apa stricată. La modul ăsta! E deranjant.

Când orice discuție apare în ziar în secunda 2, nici nu-ți mai vine… sincer, când vine o ședință, nici nu mai vorbesc.

Știi care e chestia? Nu duce vorba mot-a-mot, se duce în așa fel încât să iasă unul sau altul prost. Lumea citește presa, intră pe internet, nu mai e ca acum 20 de ani”, a spus Torje la Playsport Live.

Este cineva care, probabil, vrea să se scoată, să ia presiunea de pe el și să o arunce pe jucători. Este foarte simplu să o arunci pe jucători. La următorul meci în care noi suntem «petarde», lumea ne înjură tot pe noi. Oriunde am merge pe stradă, în momentul acesta lumea ne întreabă: «ne mai salvăm?»” a declarat Gabriel Torje.

Citește și:

ÎPS Teodosie, premieră! În ce se implică

Previous Torje îi înfruntă pe fanii din programul DDB
Next Cine l-a dat de gol pe Cristi Borcea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *