--> -->

Gabrie Torje: „Vorbeau nişte oameni foarte prost”


-->
În interviul acorat pentru Fanatik, golgheterul lui Dinamo, Gabriel Torje, a analizat aceste ultime etape rămase din acest play-out.

Cum vezi ultimele meciuri din play-out?

– Vor fi meciuri grele şi va trebui să acumulăm puncte. Va fi greu să ne salvăm direct şi prin prisma ultimelor rezultate. Trebuie să fim optimişti şi să ne gândim că avem două luni de zile în care dacă nu reuşim să ne salvăm direct, să pregătim barajul. Acolo unde va trebui să fim concentraţi 100%.

Este îngrijorător că soarta lui Dinamo depinde de baraj?

– Italia a rămas acasă a doua oară consecutiv. Orice este posibil la baraj. Eu zic, ca valoare a lotului şi experienţă, echipele din Liga 1 pleacă cu un plus. Dar, într-un meci de baraj este diferit pentru că orice se poate întâmpla.

Vorbind de jucători, aţi fost rulaţi 53 la Dinamo în acest sezon. Nu e puţin cam mult?

– Păi dacă fiecare antrenor care a venit a adus jucătorii… A trebuit apoi cel care vine să îi dea afară şi tot aşa. S-a ajuns la 53 de jucători. Conducerea a încercat să le facă pe plac antrenorilor şi să aducă jucătorii de care au nevoie. Ca şi antrenor, încerci să îţi aduci jucătorii pe care crezi că te poţi baza mai mult. În momentul în care pleci, poate vine un alt antrenor care să îşi dorească alţi jucători. Uite aşa s-a ajuns în situaţia să avem 50 şi ceva de jucători.

În spaţiul public au apărut mai multe remarci despre salariul tău de la Dinamo. Ai ieşit pe Facebook cu o postare în care ţi-ai publicat salariul. De ce ai făcut asta?

– Pentru că vorbeau nişte oameni foarte prost. Au apărut sume diferite de bani, iar lumea când citeşte spune că “ia uite ce bani câştigă şi nu joacă”. Mai bine să ştie lumea adevărul. Dacă tot apare ceva în ziar, să apară adevărul. Nu ce crede unul şi altul.

Cum vezi programul DDB?

– O reuşită maximă. Dacă nu exista programul DDB, Dinamo nu primea licenţa anul trecut. Mai mult ca sigur. Echipa exista, dar nu ştim unde era. În Liga a II-a, a III-a sau a V-a. Datorită suporterilor, Dinamo trăieşte.

Tu nu ai fost aici în momentul în care clubul a fost preluat de Pablo Cortacero. Ce părere ţi-ai făcut despre acea situaţie în care Dinamo cade în mâna unor finanţatori care nu au investit un euro şi care i-au păcălit cumva pe toţi?

– Nu pot să îmi dau seama. Eu cred că au fost exact cum ai zis tu, păcăliţi. Dar vorbim de milioane de suporteri, de oameni care trăiesc pentru Dinamo, unii dintre ei din 1948, din tată în fiu, din generaţie în generaţie. Nu ştiu ce a putut fi acolo, sunt lucruri care mă depăşesc, mai ales că nu am stat la birou să citesc documente. La întrebarea asta cred că ar trebui să răspundă altcineva.

Aştepţi noul stadion?

– Da. E clar că toată lumea îl aşteaptă, toată suflarea dinamovistă. Eu, unul, sper să prind să joc pe noul stadion.

Iei în calcul un transfer în străinătate?

– Nu m-am gândit niciodată la vreun transfer. Am luat totul aşa cum a venit. Dacă va fi să vină vreo ofertă convenabilă pentru mine şi pentru club, vom discuta. Până atunci, eu mai contract până la vară şi vom vedea.

Citește și:

Torje va părăsi țara: ”Mă voi muta în Spania”

-->
Previous Marele anunț al lui Cristi Borcea
Next Jucătorul dinamovist care vrea să plece din România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.