Gabi Torje, extrem de sincer la conferință


-->
Abia reîntors la echipa sa de suflet, Torje trebuie să se pună rapid la punct cu pregătirea fizică. „Piticul” nu a mai jucat de luni bune, iar Bonetti nu știe încă dacă se va baza pe el în duelul orgoliilor cu FCSB. Nici fotbalistul nu e convins că o poate ajuta pe Dinamo în acea partidă.

„Poate oricine să joace cu FCSB, numai că trebuie să poţi fi şi folositor. Mai sunt opt zile până la meci, antrenorul este cel care decide, nu sunt eu în măsură să vorbesc despre aceste lucruri.

Cine nu şi-ar dori să joace într-un derby cu FCSB? Dar decât să fii în teren şi să nu poţi să ajuţi echipa şi să încurci, mai bine stai pe margine”, a spus Torje.

„În momentul ăsta, Gabi Torje are nevoie de Dinamo pentru că Dinamo este un brand. Gabi Torje va avea o carieră care va mai dura 4, 5, 6 ani şi se va retrage, dar Dinamo va continua. Noi, cei care venim aici, avem nevoie de Dinamo în primul rând, după care Dinamo va fi ajutată sau nu de noi.

Avem minus 20 de puncte? Nu, avem 6 puncte, trebuie să fim în continuare încrezători că ne putem salva de la retrogradare pentru că ăsta este obiectivul principal. Putem face împreună un sezon bun”, a declarat Gabi Torje, la conferința de presă de ieri.

Gabi Torje s-a întors la Dinamo cu zâmbetul pe buze. „Piticul” a întreținut atmosfera la conferința de presă de ieri, cea în care roș-albii și-au prezentat ultimele patru transferuri.

Reîntors la Dinamo, Gabi Torje pare să fie omul potrivit la locul potrivit. Mijlocașul a descrețit frunțile la conferința de sâmbătă și a mai îndulcit din atmosfera sumbră care a pus stăpânire pe Dinamo în ultimele luni. Torje a glumit cu colegii, cu administratorul Iuliu Mureșan, dar și cu jurnaliștii prezenți în sala de conferințe.

La finalul conferinței, jucătorii au trecut printr-o scurtă sesiune foto. Blițurile jurnaliștilor nu i-au plăcut prea mult lui Torje, care le-a cerut, în glumă, să nu mai facă poze: „Hai, că mă dor fălcile”.

Citește și:

FOTO Ion Țiriac și-a luat o ”navă cosmică”: superbolid de 3 milioane de euro

Previous Detalii dinaintea derby-ului: „Le dăm toată peluza”
Next Ofertă de 1,4 milioane pentru Sorescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *