Gabi Torje, deznădăjduit după înfrângerea cu Voluntari


Dinamo nu a reușit să o învingă nici pe FC Voluntari, meci încheiat 1-2, deși a condus cu 1-0, și a ajuns la 13 etape consecutive fără succes.

La finalul jocului, Gabi Torje a recunoscut că este extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Dinamo și a concluzionat că problema este de natură mentală.

”E greu să vorbim, am început prost meciul, dar am reușit să marcăm. Am reușit apoi să echilibrăm, jocul ducea către un egal, care nouă ne convenea. Apoi a venit o greșeală personală, care face ca totul să se distrugă.

După, nu am mai avut încredere. Încrederea este cel mai greu de câștigat. Din punct de vedere fizic, suntem bine, avem jucători de valoarea, dar ne lipsește încrederea, pe care o putem câștiga doar prin victorii.

Ăsta este blocajul nostru. Și când aveam 1-0, dar și la 1-1, parcă ne era teamă să nu luăm gol, pentru că știam că nu avem puterea să ne revenim. Era clar că dacă ne vor marca, vom cădea. Psihic, suntem sub nivelul mării”, a recunoscut Gabi Torje.

Gabi Torje a recunoscut că obiectivul lui Dinamo a devenit salvarea de la retrogradare, despre care a spus că se poate îndeplini, datorită valorii lotului echipei, însă doar dacă ”blocajul mental” va fi rezolvat.

”Fotbalul este dificil, pentru că nu depinzi doar de tine, depinzi de grup, de staff, de conducere. Trebuie să formăm o familie și să o scoatem pe Dinamo din acest loc, care nu ne onorează.

Mai sunt meciuri de jucat, mai e play-out-ul, sper să reușim să adunăm puncte și să avem o misiune mai ușoară în play-out. Eu cred cu tărie că nu avem o echipă care să se bată la retrogradare, dar toate astrele ne-au adus aici”, a transmis Gabi Torje.

Citește și:

Ana Blandiana vorbește despre un plan de distrugere a PNL: ”Iohannis e principalul vinovat”

-->
Previous Mircea Rednic, după o nouă înfrângere: ”Cu cine să joc?”
Next Cuvinte dure din partea lui Mureșan: „Unii de la noi sunt foști fotbaliști”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *