Gabi Torje anunță: ”Niciodată”


Gabriel Torje a marcat primul gol la revenirea la Dinamo, în înfrângerea cu Botoșani, 1-2, din Ștefan cel Mare.

”Un meci destul de bun pentru noi, am ținut în șah Botoșaniul, o echipă care vorbește și se gândește la titlu, o echipă valoaroasă, nu-mi aduc aminte foarte multe faze ale lor, noi am avut mai multe șanse și în prima repriză, în a doua repriză am pus presiune pe adversar, echipa s-a dăruit din minutul 1, dar Botoșani a meritat victoria.

Cei care sunt în momentul de față în studiori își vor da seama că noi am arătat mai bine ca în meciul cu FCSB, suntem o echipă în creștere, eu zic că venim cu plusuri meci de meci, iar Dinamo nu va fi niciodată o echipă care să se bată pentru evitarea retrogradării.

Ne-am mai întâlnit la hotel după ce s-a anunțat că pleacă, dar n-am mai vorbit cu Bonetti de atunci, știu că este plecat, îi doresc sănătate că am înțeles că are COVID, ați văzut până și Messi a plecat de la Barcelona, niciun jucător sau antrenor nu va pleca mai înainte de meci.

FC Botoșani are doar sportivi de lupte, de contact, care au ajuns la olimpiade, FC Botoșani ar trebui să se gândească când vorbesc despre Dinamo, o emblemă a României. Ei n-au niciun titlu”, a declarat Gabi Torje după meci.

Citește și:

Sorin Colceag: ”În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

-->
Previous Dario Bonetti poate rămâne la echipă
Next Sorin Colceag: ”În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *