Gabi Tamaș, reținut și judecat în Israel! Ce a făcut


Fostul fotbalist al lui Dinamo și al naționalei României, Gabi Tamaș, tocmai a fost arestat în Israel. Fundașul care joacă la Hapoel Haifa a călcat din nou pe bec din cauza băuturii. El a condus sub influența băuturile alcoolice și a fost prins de poliție în timp ce circula cu 205 km/h.

Permisul de conducere a fost suspendat timp de 30 de zile și a fost arestat pentru 30 de zile pentru infracțiunile de beție și de viteză. El se află la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă să fie judecat.

Israelienii nu au publicat numele jucătorului la solicitarea Poliţiei: “În această seară, un ofiţer care lucra pe străzi a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de 2 femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”, se arată pe site-ul sport1.il.

Citește și:

EXCLUSIV Care mai este situația lui Facundo Mallo

-->
Previous EXCLUSIV Care mai este situația lui Facundo Mallo
Next Ce spune Răzvan Raț despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *