Gabi Tamaș are propriul lui război în Israel. I-a dat peste nas unui adversar


Gabriel Tamaș este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Hapoel Haifa, foarte apreciat în prima ligă israeliană și foarte iubit de către suporterii clubului săi. Totuși, echipa lui a ratat în ultima etapă accederea în play-off, după doar 2-2 acasă cu Hapoel Ra”nana, acolo unde este legitimat, fără să joace momentan, Teddy Mezague.

Ratarea play-off-ului a adus bucurie uriașă din partea celor de la Maccabi Haifa, rivala lui Hapoel. Maccabi este echipa care i-a umilit pe rivalii de la FCSB, scor 5-0, în octombrie 2011! G.C. Mandjeck a avut o reacție care l-a enervat la culme pe Tamaș. ”M-am trezit dimineață și-am vrut să văd când ne vom duela cu Hapoel în play-off. N-am văzut Hapoel acolo, să se lupte cu noi”, a reacționat mijlocașul camerunez. Replica lui Gabi n-a întârziat, el postând sfidător o poză pe Instagram care-l înfățișează alături de Didier Drogba la un duel în Premier League: ”Nu poți să vezi că nu poți câștiga derby-ul?”.

În urmă cu două săptămâni, cele două echipe au remizat, 0-0, după ce în toamnă Hapoel s-a impus cu 3-1 pe terenul rivalei.

Citește și:

Figura de stil a săptămânii: ”Fără el, Dinamo e ca un cal fără cap!”

-->
Previous Ofertă din Rusia pentru unul dintre cei mai buni jucători. Ce răspuns a dat Dinamo
Next Figura de stil a săptămânii: ”Fără el, Dinamo e ca un cal fără cap!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *