Gabi Glăvan: „Nu vedeam pericolul”


La GSP Live, Gabriel Glăvan, fostul director sportiv al lui Dinamo, a discutat despre cea mai mare dezamăgire din timpul mandatului său, care s-a încheiat în decembrie 2023.

Deși promovarea a fost o realizare semnificativă, echipa nu a reușit să mențină aceeași performanță în Superligă, motiv pentru care Glăvan a decis să plece. Dinamo a avut un început modest în campionat și a fost în pericol de retrogradare pentru o perioadă îndelungată. Glăvan a subliniat că nu se aștepta ca nivelul din Superligă să fie atât de competitiv și că Dinamo să lupte pentru a evita retrogradarea. Cu toate acestea, Glăvan nu își regretă nicio achiziție de jucător pentru clubul alb-roșu, în ciuda contextului dificil.

„Cred că am fost prea optimist pentru situația în care eram. Nu vedeam pericolul că noi ne puteam bate la retrogradare sau baraj. Credeam că va fi un campionat mult mai «safe» (n.r. – sigur).

E o presiune mult mai mare la retrogradare, toată lumea are moduri diferite de a se comporta. Nu regret aducerea niciunui jucător din vară, cunoșteam toată piața, prin salariile pe care le aveam puteam lua anumiți jucători, am luat ce am putut să luăm, nu aveam ce să luăm, am vorbit cu foarte mulți jucători care ne-au refuzat.

Unii au fost prioritari, alții nu, este foarte dificil, mai ales când ești în România. Mediul social nu este văzut bine de cei din afară. Trebuie să aștepți până în august ca să iei jucători, mai bine aștepți decât să iei jucători în iunie și să-i dai afară în octombrie, pierzi bani”, a explicat fostul oficial al „câinilor”, la GSP Live.

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: „Telefonul este pierdere duhovnicească”

Previous Ce a declarat Borcea după marea veste
Next Frații grupului Dedeman, propuși la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *