--> -->

G. Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB laudă Dinamo: „Cele mai frumoase coregrafii”


-->
Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord al echipei FCSB a fost invitat în această dimineață la emisiunea ProSport Live și a vorbit printre altele și despre Dinamo și scenografia făcută de către aceștia la meciul dintre FCSB și Manchester City, de pe Arena Națională, din urmă cu 4 ani și jumătate.

În vara anului 2016, FCSB o găzduia pe Manchester City în preliminariile Ligii Campionilor și pierdea cu scorul de 0-5 pe Arena Națională. Umilința din teren venea după umilința din tribune pe care fanii FCSB-ului au resimțit-o din plin.

Întrebat care este cea mai frumoasă galerie din România, Gheorghe Mustață a apreciat munca dinamoviștilor din ultimii ani:

„La ora asta, să îi dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Dinamo a avut cele mai frumoase coregrafii, cât am fost și eu plecat, 3D-urile… Mi-e greu că nu eram acasă. Când eram acasă era alt joc!”.

Legat de farsa de la meciul cu Manchester City:

„Și eu dacă știu că galeria lui Dinamo nu mai vine la meciuri, mă duc eu să vorbesc cu Negoiță și îi zic «Lasă-mă pe mine să o fac eu că să vezi ce coregrafie fac». Dacă eram noi acasă se mai întâmpla lucrul ăsta? Și faptul că te-ai dus să faci lucrul ăsta… Mai bine o făceai la meciul cu Steaua. Nu o faci la meciuri de cupe europene. După, a început lumea să îi ironizeze «Doar Dinamo București să te cunoască Europa».

Din punctul meu de vedere, nu trebuia să o facă la meciul ăla, ci la meciul cu Dinamo, adică la următoarea etapă. M-am simțit umilit, pentru că nu era nimeni acasă. Îți dai seama că nu mi-a convenit. Că știam că fără Gigi sau fără aprobarea cuiva din club nu se putea. Faptul că noi, Peluza Nord, nu veneam la meciuri… Ei au speculat asta. Nu puteai să o faci cu noi acasă.

Ei au rămas surprinși când am venit eu acasă și au venit 10 mii în peluză. Ei se așteptau la o mie, două. Războiul lor nu era cu Steaua, era cu mine”, a spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

Citește și:

Patronul din Liga 1 care a vrut Dinamo în trecut a primit 5 ani cu executare!

 

-->
Previous Nicolae Badea chiar se implică la Dinamo: ”Deja o face”
Next Ionel Gane surprinde: ”Cupele europene”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.