Fustița rămâne la doamna Contra


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a avut dreptate. Sporting Lisabona nu este o echipă de bătut atunci când este vorba de peste 30 de milioane de euro în joc. Portughezii, cu un buget de 90 de milioane de euro, au umilit FCSB pe Arena Națională chiar dacă la meciul tur a fost doar 0-0. Lusitanii au câștigat în această seară cu 5-1.

FCSB – Sporting Lisabona 1-5
Au marcat: J. Morais 20′ /dOUMBIA 13′, Acuna 60′, Gelson 65′ , Dost 75′, Battaglia 88′- VIDEO

Astfel, chiar dacă tehnicianul ”câinilor” spunea înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe că se gândește să se țină de promisiune și că doamna lui chiar i-a pregătit o fustiță nu este cazul să o facă: ”Au comandat o fustiță pentru mine? Am o fustiță, mi-a pregătit deja doamna mea fustița. Vedem dacă e în culori sau nu. Asta este, dacă am vrut să facem o glumă și se ia în serios, asta este, suntem oameni serioși și probabil dacă se va ajunge la lucrul asta voi ajunge să port o fustiță mică.”

Ce spunea Cosmin Contra după ce FCSB a căzut cu Sporting Lisabona în play-off-ul Champions League:

„Nu mă deranjează ironiile celor de la FCSB. Sunt lucruri normale și trebuie să existe respect. Să nu uite Steaua că Petrolul a avut același rezultat la Plzen acum câtiva ani, le-au dat cu terenul în cap, că deși au investit atâția bani în ultimii ani nu au reușit să câștige campionatul. Să nu uităm că jucând cu echipe bune din campionate ca Spania, Anglia, Italia, au fost scoruri de maidan. Asta e diferența. Putem să ne batem cu echipe din Cehia, din Polonia, dintr-un fotbal apropiat. Răutățile trebuie să rămână deoparte, foarte bine că s-au calificat. Întotdeauna există șanse să te califici dar să-i vedem pe cei de la FCSB cu o echipă ca Sporting Lisabona. Dacă se califică în grupele Champions League atunci ridicăm fustița. Deocamdată s-au calificat cu Plzen.” Cosmin Contra, 6 august

-->
Previous Un nou jucător poate pleca zilele viitoare de la Dinamo
Next Nedelcearu și Costache nu au pauză competițională

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *