Furia lui Lupescu: „Cămătari, nu investitori”


Ionuț Lupescu suferă pentru Dinamo. Fosta glorie a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare îi critică pe cei care au condus gruparea alb-roșie de-a lungul vremii și încă are răbdare cu noii șefi.

Lupescu este sinonim cu Dinamo. A jucat mai bine de 12 ani la echipa alb-roșie și este la curent cu tot ce se întâmplă la club. „Kaizerul” nu a ezitat să dea de pământ cu cei care au dus formația sa iubită pe marginea prăpastiei. „Pentru mine exemplul cel mai bun este Arsene Wenger, care a declarat că nu va pleca de la Arsenal până nu va realiza trei lucruri: stadion nou, să fac o academie și să las cash în bancă. După 20 de ani cu domnul Badea, iar apoi Ionuț Negoiță, Dinamo nu are nimic din astea, nici măcar autocarul. De aceea am spus mereu că în România nu sunt investitori, sunt cămătari”, a declarat Lupescu pentru Playsport.

Nici banda lui Cortacero nu a scăpat de vorbele grele ale lui Lupescu. Acum, fostul mijlocaș al lui Dinamo și al naționalei este cu ochii pe cei de la Red&White Management, care au preluat de câteva luni frâiele clubului. „Spaniolii au fost niște escroci, am zis-o de atunci. Am întrebat oameni din Spania despre ei, nu auzise nimeni. Din păcate au nenorocit clubul. Ionuț Negoiță este singurul care a băgat bani, dar nu a avut toate actele din urmă și când le-a văzut, probabil a dat înapoi. Nu îi cunosc pe noii acționari, nu știu cât de bine intenționați sunt pentru că, cel puțin până acum pare că fac speculă, din ce văd că declară. Probabil au dreptate, poate eu nu sunt pregătit încă să conduc un club precum Dinamo, cu toate că am jucat pentru acest club când Dinamo reprezenta Miliția, cum era pe vremuri”, a completat Lupescu.

Citește și

Se autopropune la Dinamo: „M-aș bucura”

 

 

Previous Burcă a exclus 2 jucători din lot
Next Dinamo a uitat să câștige! Doar egal cu Dejul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *