Fundașul golgheter pe care îl vrea Dinamo


Dinamo caută în continuare fotbaliști pentru a întări lotul slăbit de plecările numeroase. Deși nu au încă voie să legitimeze jucători, căutările au continuat, căci în curând se va debloca această problemă.

Prosport anunță că Dinamo București are în vizor mai mulți fotbaliști străini pentru a întări posturile deficitare din echipă, iar unul dintre aceștia este Damjan Vuklisevic, un fundaș central din Slovenia.

Vuklisevic poate fi o soluție bună după plecarea lui Raul Albentosa, care a lăsat o impresie bună în scurta perioadă petrecută în „Ștefan cel Mare”.

În vârstă de 25 de ani, Vuklisevic a ajuns la Domzale în 2019, după o scurtă experiență pe care a avut-o la Slovan Liberec.

Intrarea în insolvență i-ar putea permite lui Dinamo să ofere garanția plății la timp a salariilor, astfel că jucătorii străini ar avea încredere că sumele pe care se înțeleg cu clubul vor fi achitate la timp, altfel gruparea din Ștefan cel Mare riscând falimentul.

Jucătorul sloven este cotat la 500.000€ conform Transfermarkt, cota sa fiind în continuă creștere. Sezonul trecut a jucat de 34 de ori în tricoul lui Domzale, a înscris de 6 ori și a pasat decisiv de 2 ori.

Citește și:

Îi avertizează pe dinamoviști: ”Este exagerat să ceri atât”

-->
Previous Dinamo poate vinde un junior în străinătate
Next A plecat de la Dinamo și acum este aproape de Seria A

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *