FRUMOS A fost dat afară, dar anunță: ”Am ținut de mic cu Dinamo”


O serie de jucători au plecat de la Dinamo încât mulți își pun problema cu cine va mai juca echipa din Ștefan cel Mare în 2019. Unul dintre ei este Mihai Popescu, care a fost împrumutat în prima ligă scoțiană, St Mirren, și spune că niciodată nu va avea sentimente negative pentru Dinamo.

„Dacă domnul Rednic a renunţat la mine şi la Katsikas, înseamnă că are ceva în plan şi mă gândesc că o să aducă cel puţin un jucător cu experienţă. Nu ştiam că o să plec, dar, odată cu această veste că voi pleca, a venit şi oferta. Sigur că sunt bucuros că am primit această ofertă şi că nu stau mult pe margine să aştept.

Am rămas puţin surprins. Nu mă aşteptam. Nu ştiam nimic de vreo plecare. Aşteptam să ne întoarcem şi să începem pregătirea. Este o experienţă nouă pentru mine, o să merg afară, nu am mai fost până acum. Sper să fie bine, să fac un pas mare în cariera mea şi de acolo să fie o rampă de lansare”, a declarat Popescu pentru TV Telekom Sport.

„Am ţinut de mic cu Dinamo şi nu aş putea vreodată să îi doresc răul. Sper să ajungă în play-off, de la anul să construiască o echipă şi să atace campionatul”
Mihai Popescu

Citește și:

Replica lui Alexandru David pentru Nedelcearu

-->
Previous ȘOC Nistor și Hanca, la FCSB? Reacția lui Alexandru David
Next Replica lui Alexandru David pentru Nedelcearu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *