Frezatul, pofticiosul, superstițiosul și fotbaliștii. Cine a câștigat ultimul titlu pentru Dinamo


S-a lăsat de fotbal și a participat la diverse show-uri de divertisment la TV. Campion cu Dinamo în 2007, când roș-albii au luat titlul pentru ultima oară, Cristi Pulhac (34 de ani) și-a descris colegii cu care a luat titlul acum 12 ani. Iată câteva aprecieri din emisiunea Pro Sport Live:

– Bogdan Lobonț – ”Aș putea primi indicații de la el”
– Georges Blay – ”Pe partea defensivă era un jucător foarte bun și foarte inteligent. El când dădea centrarea zici că o lovea cu câlcâiul. Unul dintre puținii străini veniți la Dinamo care își făcea treaba destul de bine”
– Ștefan Radu – ”Trebuia să-și facă freza, își punea gel în cap până a rămas și fără păr. Mergea puțin la sală înainte de meci, Danciu îl mai tachina”
– Adrian Ropotan – ”Țin minte că stătea cu el la cămin, coboram la minimarket și ne mai luam o pâine cu parizer, niște icrea ceva și ungeam pe o franzelă XXL, cu o sticlă de Cola la 2,5 litri… Cei care trec prin etape d-astea nu uită de unde au plecat. Când ajungi din prima sus nu ai idee cum e jos”
– Ianis Zicu – ”Avea tot timpul probleme cu greutatea. E pofticios. Mai băga mâna prin farfuriile noastre: ”Ți-o iau și eu pe asta”.
– Adrian Cristea – ”Noi îi spuneam Gică. Era destul de tăcut, dar transmitea un oarecare amuzament. Îi ziceam mereu că dacă vrei să vorbești cu el, trebuie să-i scrii”
– Claudiu Niculescu – ”El și Dănciulescu erau diferiți. Danciu ai impresia că nu-l vezi pe teren, dar îți apare în fața porții. Claudiu e alt profil. Lovea mingea mult mai bine, mult mai tehnic decât Danciu. Tot timpul râdeam de Danciu: ”Când driblezi și tu un jucător?””
– Ionel Dănciulescu – ”Avea tot felul de superstiții, asculta rap. Am impresia că-și punea și ceva la jambier. Tot timpul îi trăgea, zici că avea ciorapi de damă”

Citește și:

Cine caută răzbunare și de ce la adresa lui Rednic

-->
Previous I-a învins pe ”câini” și-a semnat cu o rivală a lui Dinamo! Transfer important pe ultima sută de metri
Next După război mulți viteji se arată: ”Îmi pare rău”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *