Fratele lui Ekeng: ”Noi nu suntem cerșetori ”


Fratele lui Patrick Ekeng a acordat un interviu pentru libertatea.ro în care vorbește despre suporterii lui Dinamo, cărora vrea să le mulțumească. Mijlocașul a murit pe teren la meciul cu Viitorul, 3-3, disputat pe 6 mai 2016.

„În ceea ce privește Dinamo, aș dori să diferențiez șefii acestui club de suporteri. De la moartea lui Patrick am văzut mesaje de încurajare, poze și mesaje postate pe retelele de socializare în onoarea și în memoria lui Patrick. Acest lucru ne-a atins mult.

Noi, familia lui Patrick, vrem să mulțumim suporterilor pentru amintirea lui Patrick care e mereu vie datorită lor.

Cât despre Dinamo, nu avem contract cu ei. Le mulțumesc pentru ce au făcut pentru fratele meu când încă mai trăia, dar și după moartea sa.

Clubul este în contact doar cu soția lui Patrick, Nathalie. Noi nu ne amestecăm în negocierile pe care le-a purtat Nathalie cu clubul. Noi nu așteptăm nimic din partea lor, doar sperăm ca Patrick să nu fie uitat niciodată. Noi nu suntem cerșetori!”, a declarat Jack Ekeng, într-un interviu acordat site-ului libertatea.ro.

„Familia mea şi Nathalie nu au aceleaşi aşteptări şi aceeaşi viziune a ceea ce înconjoară moartea lui Patrick.

Nathalie este independentă faţă de familia lui Patrick şi familia lui Patrick este independentă faţă de Nathalie. Toată lumea vorbeşte în nume propriu. Cu toate acestea, rămânem o familie. Suntem încântaţi de noul născut, Patrick. A împlinit şapte luni!”
Jack Ekeng

Previous Programul ultimei etape din Liga 1. Când se va decide campioana
Next Cosmin Contra vine astăzi să vândă bilete

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *