FOTO Un fost căpitan al ”câinilor” va continua în străinătate, dar în liga secundă


A plecat de la Dinamo ca să câștige mai mulți bani și din acest punct de vedere a reușit să-și îndeplinească obiectivul. Chiar dacă la un moment dat visa să joace la prima reprezentativă a României.

După două sezoane în Qatar la Al Sailiya și Al Kharaitiyat, Vali Lazăr, ajuns la 29 de ani, s-a întors în țară doar pentru vacanță cu familia și să se antreneze câteva zile sub comanda lui Flavius Stoican, cu Petrolul, la Poiana Brașov. Mijlocașul care a fost și căpitanul dinamoviștilor la un moment dat a semnat vineri seară cu o echipă din liga a doua din Turcia, din apropierea Istanbulului.

Este vorba de Umraniye Belediyesi, echipă ce a terminat pe locul 8 în ultima ediție. ”M-am gândit la viitorul meu și al familiei mele când am luat această decizie”, a mărturisit ”Lăzărică”. Vărul fotbalistului, Alin, face parte acum din lotul formației lui Eugen Neagoe, a jucat în amicalele din Spania.

Citește și:

Neagoe a spus tot. Ultimele pregatiri, ce absente sunt, capitan surpriza maine! Cum comenteaza palma primita de Alexa

Previous Neagoe a spus tot. Ultimele pregatiri, ce absente sunt, capitan surpriza maine! Cum comenteaza palma primita de Alexa
Next S-a răzbunat Rednic pe Negoiță? Ce fost dinamovist tocmai a semnat cu FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *