FOTO Tocmai a semnat cu Dinamo. Primele reacții


Dinamoviștii au mai făcut astăzi un transfer după ce săptămâna trecută la înregimentat pe Diego Fabbrini. Așa cum vă anunțam la începutul săptămânii, Roberto Strechie s-a întors marți din Italia unde a avut de rezolvat niște probleme cu actele și astăzi a fost înregistrat contractul său pe patru ani la Liga Profesionistă de Fotbal. Astfel, Dusan Uhrin mai are o soluție pentru postul de U21. Chiar dacă este născut la Venezia, Strechie are și cetățenie română, părinții săi fiind originari din țara noastră.

”Părinții mei sunt plecați din 1996. De 23 de ani. Mama locuia înainte la Târgoviște și tata în București, la Piața Progresu. Mie îmi placea când veneam în România aici, în București. Mă duceau părinții prin parcuri, la mall-uri, era tare frumos. Cunosc deja puțin Bucureștiul.

Mă simt acasă aici, sunt oamenii calzi, știu limba, n-am venit într-o țară străină chiar dacă am plecat din țara în care mai născut.

Sunt sigur că mă voi impune la Dinamo. Că voi fi bun și voi rămâne mult timp aici. Obiectivul meu este să fiu eficient, să mă pun în slujba echipei și să ajutăm cu toții să ducem acest club mare cât mai sus, acolo este locul lui Dinamo”, a declarat Roberto Strechie.

Anunțul OFICIAL al FC Dinamo:

”FC Dinamo București și Venezia FC au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al tânărului mijlocaș Roberto Gabriel Strechie (19 ani) la clubul din Ștefan cel Mare.

Fotbalist cu cetăţenie română născut în Italia, Roberto Strechie și-a început cariera la juniorii clubului Venezia. În vara acestui an a fost promovat la prima echipă a celor de la Venezia, în Serie B, după un împrumut de un sezon la formaţia Lucchese, în Serie C.

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica.

3 partide are Strechie pentru prima echipă a celor de la Venezia. Pentru Venezia Primavera a jucat 25 de meciuri.

19 ani a împlinit Strechie, fiind născut pe 16 iulie 2000.

14 meciuri a adunat Strechie, sezonul trecut, la Lucchese în Serie C. A înscris un gol pentru Lucchese”, se arată pe pagina oficială a ”câinilor”.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Casa lui Arsenie Boca, un loc magic

-->
Previous Jucătorii de la FCSB sunt făcuți praf de un dinamovist: ”Acolo să mergeți”
Next Dănuț Lupu: ”De asta avea nevoie Dinamo”

1 Comment

 1. Avatar
  Patriche Iulian
  august 30, 2019
  Răspunde

  Nu pot sa-mi explic senzatia, dar transferul acestui jucator foarte tanar mi se pare cel mai bun reusit de DINAMO in aceasta vara. Cu incedere si cu putin noroc, Strechie poate sa devina o certitudine a fotbalului romanesc.
  Deci sper sa fiu in asentimentul tuturor dinamovistilor urandu-i: Bine ai devenit CAINE ROSU, Roberto Strechie.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *