EXCLUSIV FOTO&VIDEO Gazonul a cedat! Pe ce teren dezastruos va juca Dinamo cu Athletic Bilbao


Dinamoviștii au avut ghinionul de a juca după FCSB în cupele europene și asta a lăsat urme pe terenul de joc de pe Național Arena. Gazonul este iar dușmanul fotbalului și va fi de văzut pentru ce echipă este cu adevărat un avantaj acest lucru.


Bascilor nu le-a venit să creadă aseară cât de proastă este suprafața de joc de pe cel mai mare stadion al țării. În zona careului mic sunt porțiuni unde nu mai există deloc iarbă și în restul terenului situația nu este cu foarte mult mai bună.

”Câinii” se așteptau să nu aibă parte de un gazon foarte bun dar nu se gândeau că o să cedeze în halul acesta. Ei au jucat cu Botoșani pe acest stadion duminică și FCSB a jucat marți seara cu Viktoria Plzen.

Dinamo joacă joi, de la 20:30, cu Athletic Bilbao, pe cel mai mare stadion al țării, Național Arena, în turul al treilea preliminar al Europa League.

La returul de pe 3 august lucrurile vor fi complet diferite! Cei de la Athletic Bilbao tocmai au schimbat gazonul între 18 și 20 iulie și până la ora meciului cu echipa din Ștefan cel Mare nimeni nu va juca acolo.

-->
Previous Aymeric Laporte: "N-am auzit de fanii lui Dinamo!"
Next Hanca, mesaj emoționant pentru fanii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *