FOTO Rivaldo s-a pozat cu tricoul lui Dinamo


Atacantul lui Dinamo, Rivaldinho, este în acest moment în vacanță în Brazilia unde s-a reîntâlnit cu tatăl său, marele fotbalist Rivaldo. Brazilianul le-a făcut o surpriză fanilor și s-a fotografiat cu cel care i-a dat viață cu tricoul echipei pe care în doar câteva luni a reușit să o iubească.

Fotbalistul a postat fotografia pe contul de Instagram și mesajul „unul dintre noi”.

De când Rivaldinho a venit la Dinamo, fostul atacant a fost extrem de atent la evoluțiile fiului său, a urmărit toate meciurile echipei lui Contra și l-a felicitat pentru reușite pe Facebook.

”Când eram copil visam să ajung ca tatăl meu. Când am crescut am înțeles că este imposibil să fiu Rivaldo. Nimeni, niciodată, nu poate fi Rivaldo. Așa că asta le spun mereu tuturor oamenilor: nu vă așteptați de la Rivaldinho să fie Rivaldo deoarece nu va mai exista niciodată un alt Rivaldo. Rivaldinho e Rivaldinho, încercând să-și scrie propria istorie. Iar Rivaldo e o legendă”, spunea atacantul brazilian într-un interviu exclusiv doardinamo.ro din luna aprilie.

Cine este Rivaldo

  • a jucat 5 ani la Barcelona (1997-2002) timp în care a ieșit de două ori campion (1998 și 1999) și Copa del Rey (1998)
  • între 1993 și 2003 a jucat 74 de meciuri și a marcat 34 de goluri pentru Brazilia și este al 6-lea cel mai bun marcator din istoria națională a acestei țări. El a ajuns în finala CM din 1998, a câștigat Copa America în 1999(când a fost numit jucătorul tuneului) și a câștigat Campionatul Mondial din 2002 cu țara sa când a strălucit alături de Ronaldo și Ronaldinho
  • a câștigat Balonul de Aur și a fost numit FIFA World Player of the Year în 1999
  • după ce a plecat de la Barcelona a jucat doi ani la AC Milan (2002-2004)
  • din 2004 s-a transferat în Grecia unde a rămas patru ani. A mers la Olympiakos între 2004 și 2007 și la AEK Atena(2007-2008)
  • a fost golgheterul Copei America din 1999, al Ligii Campionilor în 2000, dar și al primei Ligi din Uzbekistan în 2009

 

Citește și:

Danciulescu, dezvăluiri despre Palic și campania de transferuri

-->
Previous Danciulescu, dezvăluiri despre Palic și campania de transferuri
Next Cum vrea Adrian Mutu să-l îmbie pe Dielna

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.