FOTO Pe urmele marilor vedete! Cine încălzește iarba pentru Nistor și Montini


Dinamoviștii mai au puțin, două etape, și termină play-out-ul. Iar din sezonul viitor ”câinii” au promisiuni mari și Mircea Rednic anunță permanente că roș-albii se vor lupta la titlu. Până atunci va urma o scurtă vacanță, foarte scurtă, iar din 24 iunie până pe 4 iulie bucureștenii vor merge în cantonament în Spania, la Marbella.

Acolo unde se află în acest moment una dintre marile formații ale lumii, Liverpool, care se pregătește de finala Champions League cu Tottenham de pe 1 iunie de la Madrid. Jurgen Klopp și-a dus fotbaliștii în această săptămână pentru un stagiu de pregătire de 6 zile la Marbella și ”cormoranii” se antrenează de luni la Football Center, exact acolo unde-și va duce și Rednic jucătorii luna viitoare.

Mo Salah și compania se pregătește cu zâmbetul pe buze pe iarba de pe Costa del Sol sperând să ia cupa cu urechi după stagiul iberic. Pe site-ul oficial al englezilor, liverpoolfc.com, sunt multe fotografii de la bază, iar cadrul natural este deosebit, numai bun de o pregătire de campioni. La rândul lor, dinamoviștii vor să pună baza unui sezon al marilor revanșe acolo.

-->
Previous EXCLUSIV Primul jucător care pleacă sigur. Unde va merge
Next Nou gest FRUMOS făcut de Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *