FOTO Nistor și Coman au dat-o la pace în cantonamentul României


Dan Nistor și Florinel Coman au fost aseară rivali în cel mai încins derby al campionatului, FCSB-Dinamo, terminat la egalitate, 1-1. Cei mai importanți fotbaliști de la cele două echipe s-au reîntâlnit astăzi din postura de colegi la echipa națională. Și conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal au dat-o la pace.

”La națională, rivalitatea dintre cluburi este dată uitării! Adversari în derby aseară, Florinel Coman și Dan Nistor au un obiectiv comun: victorii cu Insulele Feroe și Norvegia în preliminariile EURO 2020!”, notează sursa citată.

Dan Nistor a fost cel mai fericit când a primit vestea că va fi convocat la echipa națională.

”Sunt fericit, cred că merit această convocare și îmi doresc din tot sufletul să și joc. Da, normal că avem șanse să câștigăm ambele meciuri. Trebuie să acumulăm cele șase puncte și să luăm o opțiune serioasă pentru calificarea la EURO”, a declarat aseară Dan Nistor.

Și Florin Prunea a explicat cum de Nistor a fost în sfârșit convocat de Cosmin Contra:

”Mă bucur foarte mult că a fost convocat la echipa națională, acum dacă va juca depinde doar de selecționer. Eu știam că va fi luat pentru aceste două meciuri pentru că am văzut meciul cu Gaz Metan Mediaş cu Cosmin Contra și a fost impresionat de el. Mi-a spus: Tu vezi cât aleargă? De jucători din ăștia avem nevoie la echipa națională.”

Citește și:

Dusan Uhrin și-a apărat suporterii: ”Fantastici” Ce spune despre scandările rasiste

-->
Previous Dusan Uhrin și-a apărat suporterii: ”Fantastici” Ce spune despre scandările rasiste
Next Dusan Uhrin i-a recompensat pe jucători după derby

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *