FOTO Momentul care i-a trezit pe ”câini”. Mesajul jucătorilor


Dinamo a avut cel mai prost început de sezon din istorie după ce ajunsese pe ultimul loc după 6 etape. Cauzele au fost multiple. Campanie de transferuri nereușită, accidentarea celui mai important jucător, Dan Nistor, plus atmosferă de scandal în jurul echipei.

Venirea lui Dusan Uhrin la Dinamo a fost o gură de oxigen pentru jucători. Dar momentul care i-a făcut să înțeleagă că trebuie urgent să scoată echipa din zona retrogradării și să o ducă cât mai sus este cel după meciul cu Chindia, când mai multe mașini de suporteri au oprit autocarul la Balotești. Atunci, fanii au vrut să transmită un mesaj clar – că nu se mai poate continua așa la echipa din Ștefan cel Mare. Iar antrenorul ceh, după primul său meci pe bancă, a fructificat și el momentul și a lucrat mult la moralul jucătorilor.

Doardinamo.ro vă arată în exclusivitate cum arăta autocarul după acel moment:

Mattia Montini a explicat cel mai bine ce s-a întâmplat atunci:

”Cei din presă au exagerat puțin. 5 sau 6 autocare ale fanilor au oprit autocarul pentru a protesta în fața conducătorilor, a jucătorilor. Ne-au strigat că suntem jucători de Serie B, să plece staff-ul, Prunea, Dănciulescu. E normal să fie așa după ce ajungi pe ultimul loc. Dar doar cu atitudine pozitivă poți să schimbi această situație. Trebuie să fii pozitiv și să muncești, STOP. Nu să-ți plângi de milă”.

De atunci, Dinamo a reușit să lege două victorii, dintre care una categorică. Cu Hermannstadt, 3-0 și cu Sepsi, 1-0. Iar echipa din Ștefan cel Mare pleacă cu prima șansă și cu Botoșaniul, pe 14 septembrie, pe Național Arena.

Citește și:

FOTO Ex-dinamovistul Atmane își continuă viața fotbalistică! Unde va juca în acest sezon

Previous Problema pe care Negoiță le-a transmis conducătorilor să o rezolve urgent
Next FOTO Cum arată jucătorii lui Dinamo sub comanda lui Rădoi. Când debutează în preliminariile EURO 2021

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *