FOTO Întâlnire specială pentru Nistor în Cipru. Un fost stelist l-a vizitat


Dan Nistor este cel mai lăudat dinamovist după comportamentul exemplar pe care îl are la antrenamentele conduse de Vasile Miriuță. Toți își pun mari speranțe în revenirea lui la echipă și mulți cred că asta este cheia calificării în play-off.

„Îmi doresc ca Nistor să fie jucătorul pe care îl cunosc şi am încredere totală. Mi-aş dori şi Popa să aibă evoluţii bune şi să ne ajute să ne atingem obiectivele […] Nistor e un tip jovial, cu zâmbetul pe buze chiar şi atunci când sunt antrenamente foarte grele. Ne bucurăm cu toţii că a venit. E ca şi când nu ar fi plecat, e parte integrantă din familia Dinamo şi sunt convins că va demonstra că e acel jucător pe care îl ştim cu toţii. A demonstrat asta în multe meciuri la Dinamo”, a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Nistor a avut parte astăzi de o vizită specială. Nicandro Breeveld, jucător în prezent la Omonia Nicosia, este în Limassol cu ocazia partidei din această seară, de la 20:00, cu Apollon, în prima ligă din Cipru și a venit la hotelul dinamoviștilor să-l vadă pe Dan, pe care l-a avut coleg la Pandurii Târgu-Jiu.

-->
Previous Se întoarce la Dinamo? Cum ar putea fi dat afară Contra de la națională
Next Miriuță și-a adus aminte de fotbal. Ce a făcut însă Nemec

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *