FOTO Gazonul de pe Dinamo, ca-n filmele SF. Ce se va întâmpla


Stadionul Dinamo a avut la începutul sezonul cel mai bun gazon din țară. Ba mai mult, Cosmin Contra a preferat atunci să joace câteva meciuri acolo în dauna Arenei Naționale, unde terenul arăta mult mai prost din cauza faptului că atât ”câinii”, cât și rivalii lor, jucau acolo meciuri la intervale foarte scurte de timp.

Acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Cosmin Contra a plecat și la echipă a venit Vasile Miriuță, iar gazonul de pe stadionul din Ștefan cel Mare, pe care Dinamo va juca luni, de la 20:45, cu Juventus București, arată deplorabil. Și chiar e puțin spus. Sunt porțiuni în care practic nu mai există iarbă. Și deși oamenii care se îngrijesc de el erau la datorie astăzi și udau iarba, lucrurile nu se vor schimba cu mult în bine până la ora meciului.

ALTE INVESTIȚII ÎN GAZON

Gazonul din Ștefan cel Mare nu se știe de cine aparține. Sigur nu e al celor de la FC Dinamo 1948, dar ei se ocupă de el pentru a putea juca pe un gazon bun meci de meci pe bătrânul stadion.

Clubul lui Ionuț Negoiță a investit 35.000 de euro plus TVA și a făcut un contract cu firma lui Marian Oprișan prin care terenul să intre într-un proces de refacere. Ce va include injecții cu nisip, însămânțare, fertilizare și tratament.
Pirul (n.r. plantă erbacee perenă din familia gramineelor) din compoziția gazonului are de suferit în această perioadă a anului. Ar fi trebuit ca lucrările să înceapă de sâmbăta trecută, doar că a plouat și nu s-a putut munci pe el. De marți oamenii s-au pus pe treabă și oficialii grupării spun că până la următoarea partidă de acasă, cu Viitorul, peste două săptămâni va fi impecabil, deoarece lucrează cu cei mai buni specialiști în domeniu.

Nu este prima dată când Dinamo investește sezonul asta bani în gazon. Clubul din Ștefan cel Mare a plătit 100.000 de euro pentru a fi schimbat terenul de antrenament de la Săftica și de luna aceasta ”câinii” se vor putea antrena pe el.

Pierdere importantă pentru ”câini”. Ce schimbări se vor face în defensivă

-->
Previous Pierdere importantă pentru ”câini”. Ce schimbări se vor face în defensivă
Next Claudiu Niculescu a încurcat FCSB. Ce a declarat la finalul partidei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *