FOTO EXCLUSIV Prima reacție despre noul atacant al lui Dinamo


Dinamo continuă achizițiile după ce Mircea Rednic a fost demis. Oficialii roș-albilor sunt foarte aproape de a-l legitima pe Slavko Perovic (30 de ani), un atacant sârb lansat în fotbalul mare de Steaua Roșie Belgrad.

„Este un atacant foarte bun și ni-l dorim. A jucat ultima oară în Turcia, l-am urmărit, cred că ne va ajuta foarte mult”, a explicat Florin Prunea pentru doardinamo.ro.

În sezonul trecut, Perovic a evoluat în prima ligă din Turcia pentru Istanbulspor și a marcat 5 goluri. Perovic a ajuns la București, a efectuat vizita medicală dimineată la Insititutul Național de Medicină Sporitvă, din Complexul ”Lia Manoliu”, din Capitală, și, dacă totul va fi ok, atunci va parafa și contractul cu roș-albii.

Slavko Perovic este un atacant masiv, are 186 de centimetri, și poate evolua oriunde în față. Și ca extremă, dar și vârf împins. Lansat în fotbalul adevărat de Steaua Roșie Belgrad, sezon în care a avut și cea mai bună cotă internațională 1,75 de milioane de euro, atacantul a evoluat în ultimii ani constant în prima ligă din Turcia.

Citește și:

FOTO A apărut DOVADA. Negoiță nu are ce să-i vândă lui Rednic

-->
Previous FOTO A apărut DOVADA. Negoiță nu are ce să-i vândă lui Rednic
Next Negoiță îl face praf pe Rednic: "Ăsta e el"

1 Comment

  1. Avatar
    Patriche Iulian
    iunie 21, 2019
    Răspunde

    Care foarte bun? Cu cifrele astea, 5 goluri si numai 8 meciuri ca titular in liga a 2-a din Turcia, vai mama. Normal ca domnul Prunea si l-a dorit foarte mult, aduna toate nulitatile la Dinamo. Liga a 2-a (din Romania) este urmatoarea destinatie a „atacantului minune”, dar din sezonul 2020-2021, impreuna cu noua sa echipa, Dinamo. Pana si Christovao este fotbalist in comparatie cu asta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *